Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž živě: Autosalonová fotogalerie (1.díl)

Ondřej Láník
Diskuze (35)
První den velkého podzimního autosalonu máme za sebou. Nabízíme vám část toho, co se dnes objevilo před našimi objektivy...

První den bývá na autosalonech vždy hektický. Když jde o Mondial, je dramatičnost premiérového dne umocněna atmosférou francouzské metropole a ležérností personálu, se kterým přicházíme při naší práci do styku.

Situaci neulehčuje ani značná rozloha a velká nepřehlednost výstaviště rozmístěného do několika nepravidelně rozesetých hal.

Francouzští pořadatelé letos zavedli časný ranní start celé akce, takže první tisková konference (Opel) se konala už v 7:30. Domácí značky dostaly pro místní novináře podstatně příjemnější termíny v pořadu dne. Expozice Citroënu, Peugeotu a Renault vládnou i letos Mondialu rozlohou, nápaditostí i počtem vystavených exponátů.

Průřez toho nejzajímavějšího z prvního dne nabízíme ve fotogalerii pod článkem.

Druhý díl fotogalerie očekávejte v závěru našeho pátečního zpravodajství.

Celý pátek budeme pracovat přímo v Paříži na dalších článcích. Pokud vám na auto.cz něco schází, je pravděpodobné, že se to on-line objeví zítra nebo během víkendu. Přesto budeme rádi, když si v diskuzi vyžádáte, co byste si rádi přečetli nebo ve fotogaleriích viděli.

Ondřej Láník
Diskuze (35)
1. 10. 2010 17:53
Re: AUTOSALONOVÁ SMRŠŤ
:yes:
Avatar - iudex
1. 10. 2010 13:05
Re: DOJMY Z FOCUSU (FOCUSU ST)
Redakcia: dík, to bolo rýchle. :yes:
Avatar - iudex
1. 10. 2010 12:57
Re: AUTOSALONOVÁ SMRŠŤ
Pridávam sa k pochvale: rýchlosť ruka v ruke s kvalitou. Sú aj rýchlejšie weby (Lambo, Škoda Tour II, Focus...), ale dojmy veľmi povrchné. Kvalitou na ACZ nesiahajú.
Avatar - Pekelná Micinka
1. 10. 2010 12:30
Re: ach, lambo
Tak technologicky možná ano, ale do sériové podoby to asi přeci jen není. ;-)
Avatar - iudex
1. 10. 2010 12:19
AUDI A7
Taktiež by som privítal dojmy z Audi A7 a možno aj nejaké rýchle porovnanie s CLS.