Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pařížské novinky Škody Auto: Joyster a Scout

redakce AUTO.CZ
Diskuze (23)
Ve zvláštním vydání Roadlook TV si můžete na videu prohlédnout Octavii Scout a studii Joyster. Navrch přidáme i rozhovor s jejím tvůrcem Jensem Manske.

Pařížský autosalon nás zastihl v plné práci na dalších testech videomagazínu Roadlook TV, ale cesta do Francie nebyla zbytečná. Díky tomu, že jsme se s kamerou do Paříže vydali, vám v tuto chvíli můžeme nabídnout pařížský speciál, v němž se podíváme na největší novinky letošního ročníku této mezinárodní autoshow. V prvním části uvidíte studii Joyster a Octavii Scout. Našim záměrem bylo zveřejnit video ze stánku Škody Auto co nejdříve po návratu z Paříže. Další část se již chystá.

Články o těchto novinkách jsme publikovali již dříve (Joyster, Scout)


redakce AUTO.CZ
Diskuze (23)
10. 10. 2006 07:04
Ceske?
Takze design Joystera nerobil Cech....tejto skutocnosti som doteraz nevenoval pozornost. Potom je jasne preco vyzera ako vyzera, cesky dizajn to nie je, to by Joyster vyzeral lepsie. Aspon si myslim.
6. 10. 2006 17:51
Re: Roadlook TV - Joyster - Scout
:-) děkujeme za povzbuzení.
Obzvláště od tak sběhlého, světa znalého člověka, který se v dané probematice tak vyzná. :-)
4. 10. 2006 22:28
Re: Nárazník
Jo, mě Milotec nebere také...
4. 10. 2006 21:44
Re: Nárazník
Jo, já Scouta ještě neviděl při čelním postavení... to jediné mě zatím brzdí v oslavách. Obsahově Scouta velmi chápu. Velmi, a fandím. Snad to nebude působit násilně, ten "tvrdej nárazník" v kontrastu s chromovou mřížkou nahoře... neměla být v matné černé, tedy ta mřížka?
4. 10. 2006 17:47
PROFESIONALITA
Joyster :yes: Scout :yes: redaktor :yes: kamera :yes: P.S. Sedí to. Je to nafilmováno s velkou profesionalitou, žádné zkoušky pana Houšky. BRAVO :yes: Ten Scout... potřebuju vidět čistej čelní pohled. Pasuje tam ten přidanej nárazník?