Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Peugeot spouští akci Kick It To Brazil

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Sledujte dobrodružství světoběžnického fotbalového míče, který si budou předávat lidé po celém světě s pomocí vozů Peugeot.Tento originální počin má přispět k rozvoji politiky sociální a environmentální odpovědnosti značky v Brazílii.

Značka organizuje tuto fantastickou cestu napříč pěti kontinenty ve spolupráci s Facebookem. Fotbalový míč bude cestovat přes pouště a hory, oceány a lesy, poveze se na zádech slona nebo na člunu piroga. Hlavně se ale na své cestě bude potkávat s lidmi z celého světa, kteří si ho budou předávat. Tato jedinečná cesta je zaměřena na podporu projektu trvale udržitelného rozvoje.

Míč bude fungovat jako propojení mezi uživateli internetu a značkou Peugeot, která je bude vyzývat, aby buď zvolili, jaká bude příští etapa cesty, nebo aby se setkali s členy týmu „Kick it to Brazil“. Při každé etapě budou moci ti, kdo se setkají s míčem, vyprávět a sdílet své zážitky na Facebooku, Instagramu či speciálních webových stránkách věnovaných projektu www.kick-it-to-brazil.com.

Slavnostní výkop této mimořádné cesty se odehraje 6. března v Paříži. Míč bude cestovat po celém světě a za pouhých 100 dnů navštíví více než 30 zemí a překročí stejně tolik hranic.

Cestu míči umožní všechny možné dopravní prostředky včetně automobilů, jízdních kol, mopedů a motorek, letadel, ale také méně běžných místních dopravních prostředků. Mezi oficiální vozy akce budou patřit crossovery značky Peugeot 2008, 3008 a 4008.

V každé hostitelské zemi se budou konat akce, často improvizované, v závislosti na kreativitě lidí, s nimiž se organizátoři potkají. Každý den vznikne krátký videoklip, který bude sdílen na Facebooku a na stránkách www.kick-it-to-brazil.com.

Během cesty věnuje Peugeot za každou fotografii polibku míče, která bude zveřejněna na stránkách www.kick-it-to-brazil.com, příspěvek k vědeckému a environmentálnímu projektu Rezervoár uhlíku Peugeot-ONF v Brazílii. Tento projekt odstartoval v roce 1999 a PEUGEOT se zavázal v něm pokračovat do roku 2038. Míč skončí svou pouť 12. června 2014 v brazilské Amazonii, v srdci projektu Rezervoár uhlíku.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)