Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Peugeot v Brně: testovací jízdy, národní premiéry

Libor Zezulka
Diskuze (34)
Peugeot Česká republika představí na Autosalonu v Brně celkem 18 vozů modelové řady. Největším lákadlem stánku budou modely Peugeot 107 a Peugeot 1007. Vozy bude možné i vyzkoušet v rámci testovacích jízd.

Peugeot Česká republika představí na Autosalonu v Brně na výstavní ploše o rozloze 1 300 m2 celkem 18 vozů modelové řady. Největším lákadlem stánku budou modely Peugeot 107 a Peugeot 1007, které se české veřejnosti představí v národní premiéře. Peugeot 107 bude na český trh uveden v den zahájení brněnského autosalonu. Od tohoto dne si jej zákazníci budou moci objednat v prodejní síti Peugeot za cenu od 236 900 Kč. V době uvedení na trh bude model k dispozici pouze s motorem 1.0 l a ve dvou úrovních výbavy.

Později se v nabídce objeví motorizace 1.0 s automatizovanou manuální převodovkou 2-Tronic a na začátku roku 2006 i dieselový agregát 1.4 HDI. Taktéž v národní premiéře se představí Peugeot 1007. Kompaktní minivan s elektricky ovladatelnými posuvnými dveřmi bude na český trh uveden v září letošního roku. Mezi další lákadla stánku patří koncept Coupé 407 Prologue, jemuž schází pouze krůček k sériové podobě modelu 407 Coupé, jenž bude představen ke konci roku 2005. Vystaven bude rovněž soutěžní speciál Peugeot 307 WRC či inovovaný Peugeot 607 s dieselovým motorem 2.7 HDI V6.

Od prvního dne autosalonu budou na stánku přítomni zástupci společnosti PSA Finance Česká republika, kteří na požádání vypočítají finanční leasing na jednotlivé modely Peugeot. Od 2. do 9. června vždy od 9 do 18hod. budou na volné ploše u pavilonu Z probíhat testovací jízdy vozů značky Peugeot. V nabídce patnácti testovacích vozů nebudou chybět modely Peugeot 107, 307 CC, 407 či 607. Prohlídku vozů na stánku zpříjemní návštěvníkům jazzové uskupení, které vystoupí čtyřikrát denně po dvaceti minutách.

V průběhu autosalonu bude na vystavené, testovací a oficiální vozy platit výhodná nabídka nákupu. Na stánku bude zřízena informační zóna k modelu Peugeot 107.

Kompletní seznam novinek, které budou na autosalonu v Brně k vidění, naleznete v tomto článku . Pokud se do Brna nedostanete, stačí sledovat Auto.cz. Jako obvykle vám přineseme spoustu informací a kvalitní fotografie přímo z místa dění.

Libor Zezulka
Diskuze (34)
31. 5. 2005 21:18
Re: AUTO KE SVAČINĚ
To ano.
30. 5. 2005 20:19
AUTO KE SVAČINĚ
Přečetl jsem - pěkná diskuze. Jo, IT, bude lépe. Někomu víc lépe, někomu míň lépe. Tohle tady lidem vadí. Jim nevadí, že maj málo, jim vadí, že nemaj na to, co by si koupit mohli. To dřív nebylo... A ke studiu - kdo popírá (obecně) nepotřebnost vzdělání - je totální blbec, to se jinak napsat nedá. Vedle toho, vejška není automatická cesta k bohatství. Ale je to cesta, která otvírá více cest jak se (třeba) k majetku, resp. k autu dostat. Přitom nejvíc je nutno na vejšce cenit (nahoře to kolega píše), že tě naučí se orientovat - uspořádat čas, nabouchat učivo, nezbouchnout holku, sehnat brigádu, bydlení, učebnice... prostě ten hoch nahoře, jak píše, že vysokoškoláci studují, protože se o sebe neumí postarat, je ještě více vedle, jak ta jedle. Je to přesně naopak. // Co se týká obecně práce, schopnosti pracovat... je jedno, zda máš vejšku nebo ne, akorát ten, co dokázal do svejch 25 udělat 25 těžkejch zkoušek je možná pružnější. // Na některé činnosti je zákonnou podmínkou VŠ (lékaři) a někde není, ovšem s vejškou máš více možností uplatnění. V soukromé sféře tahle výhoda není tak zřetelná, neboť zde (zejména, když podnikáš na živnostňák, nebo třeba máš s kolegou s.r.o.) se uplatní jen jedno - makat, makat, makat. Přitom jsou podnikatelské činnosti, které můžeš vykonávat také, jen když máš VŠ. Takže podnikání je fakt o tom makání od rána do rána. Co vydržíš, to ovšem vyděláš - bez limitu. Jenže to má velká rizika.... Třeba zkrachuješ. Takže závěr - studovat co to jde. A Makat, co to jde. Hospoda jednou tejdně, holka jednou tejdně, jinak ruční práce a za rok je 911ka v hangáru. Co?