Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Piaggio Beverly 300: Italský elegán pro nový rok

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Italský koncern Piaggio si pro modelový rok 2017 připravil lehké omlazení skútrů modelové řady Beverly 300, které se týká především techniky, zatímco design se nemění.

Piaggio Beverly v jeho současné generaci, uvedené na trh v roce 2010, lze označit za evergreen, který slaví úspěchy u zákazníků díky své eleganci, komfortnímu podvozku a řadě praktických prvků.

Pro modelový rok 2017 nastupuje modelová řady Beverly 300 se čtyřtaktními jednoválci o objemu 278 cm3 v provedení, splňujícím pro jednostopá vozidla nastupující emisní normu Euro 4.

Další změny se týkají rozšíření standardní výbavu skútrů o systém start-stop, USB zásuvku nahrazující 12V zásuvku a dálkově ovládané otevírání podsedlového prostoru včetně funkce self-finding, což je spuštění výstražných směrových světel pro snadnější nalezení zaparkovaného skútru.

Nad zvýšením aktivní bezpečností bdí plnohodnotný dvoukanálový systém ABS, který je doplněn o kontrolu prokluzu zadního kola ASR.

Na trh míří inovovaný skútr ve třech verzích. Základem je ekonomicky zaměřené Beverly 300 S ABS E4 v matném provedení, na něž navazuje Beverly 300 ABS E4 v metalických barvách se sedlem v atraktivní hnědé barvě a vrcholem je limitované edice Beverly 300 ABS E4 Police, která je výsledkem spolupráce s módní značkou Police a pyšní černou karoserií, sedlem, paprsky kol a několika dalšími detaily.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)