Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Piloti F1 Nico Rosberg a Lewis Hamilton se stali ambasadory značky IWC

Aleš Jungmann
Diskuze (0)
Nico Rosberg, sedmadvacetiletý německý pilot Formule 1 a jeho stájový kolega z týmu Mercedes AMG Petronas, Brit Lewis Hamilton, byli během velké ceny Monaka v sobotu 25. května 2013 jmenováni novými ambasadory značky IWC.

Nico Rosberg, sedmadvacetiletý německý pilot Formule 1 a jeho stájový kolega z týmu Mercedes AMG Petronas, Brit Lewis Hamilton, byli během Velké ceny Monaka v sobotu 25. května 2013 jmenováni novými ambasadory značky IWC.

Švýcarská hodinářská manufaktura IWC Schaffhausen a AMG, závodní divize značky Mercedes-Benz, spolupracují již téměř deset let, konkrétně od roku 2004. Georges Kern, prezident IWC, se k angažování obou pilotů na pozice ambasadorů vyjádřil slovy: „Lewis a Nico jsou dvě úžasné osobnosti, které den co den pracují na tom, aby ze sebe a ze svých vozů dostali o něco více než včera. Oba svým nenapodobitelným způsobem vyjadřují to, co je nejlepší na IWC. Jsem poctěn, že je nyní mohu nazvat Přáteli značky.“

Lewis Hamilton je známý tím, že má hodinky rád, a sám říká, že jeho disciplína a špičkové hodinářství k sobě patří: „Miluji náramkové hodinky a mám pocit, že ty z dílny IWC mají s piloty Formule 1 mnoho společného: jsou jedinečné, vysoce výkonné a řadí se mezi nejlepší ve svém oboru. A tak se pochopitelně moc těším na naše partnerství.“ Nico Rosberg má s manufakturou vazby od té doby, co mu jeho tatínek věnoval jeho první hodinky – byly to právě IWC. „Od tohoto momentu jsem byl lapen do sítě IWC – jejich design je prostě mimořádný. Ale není to jenom o tom, jak vypadají. Pouzdra jsou nabitá špičkovou technologií a skrývá se v nich vysoký styl.

Aleš Jungmann
Diskuze (0)