Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pirelli Calendar 2006: debut pro Jenifer Lopez

Libor Zezulka
Diskuze (58)
Tak jako každý rok, i letos byla prezentace Pirelli Calendar pro rok 2006 významnou událostí. Nový praktický společník, ale hlavně módní doplněk s fotografiemi největších krásek planety, byl odhalen v Paříži.

Tak jako každý rok, i letos byla prezentace Pirelli Calendar pro rok 2006 významnou událostí. Nový praktický, ale hlavně módní dárek s fotografiemi největších krásek planety, byl odhalen v Paříži. Premiéru si v exkluzivním kalendáři odbyla zpěvačka a herečka Jenifer Lopez, ladné křivky vystavila světu na odiv také Giselle Bundchen, Kate Moss, Guinevere Van Seenus, Karen Elson a Natalia Vodianova.

Britsko-turecké fotografické duo Mert Alas a Marcus Piggot zasadili kalendář do šedesátých let, a tak jako v loňské roce Patrick Demarchelier zvolili černobílou fotografii. Fotografovalo se na Francouzské riviéře a Cap d´Antibes. Všechny fotografie včetně starších kalendářů si můžete prohlédnout tentokrát bez registrace na internetových stránkách www.pirellical.com.

Libor Zezulka
Diskuze (58)
21. 11. 2005 20:39
Re: ZDÁNÍ KLAME
>:D Měl by to vysvětlit >:D
21. 11. 2005 20:05
Re: ZDÁNÍ KLAME
:-) Dobrej nápad :-) Ale tohle bych si tu mohl dovolit jen na Apríla... jinak by mě zbuzerovali, že nepíšu k tématu, viď. :yes:
21. 11. 2005 19:42
Re: ZDÁNÍ KLAME
Člověče, vzal jsem si na to lupu... je takovej nějakej zadejchanej :-) asi budeš mít pravdu... nikdy jsem ho nepoužil. P.S. Díky.
21. 11. 2005 19:14
Re: ZDÁNÍ KLAME
Červenajícího smajlíka nemám k dispozici... tak ;-) :yes: