Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Píseň Kristiny Train doprovází reklamní kampaň značky Lexus

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Poté, co byla úspěšně použita jako soundtrack k televizní reklamě „Steps“ značky Lexus, vyšla píseň „I’m Wanderin“ od Kristiny Train jako singl.

„Steps“ je první televizní reklama vytvořená pod hlavičkou nové celosvětové reklamní kampaně značky Lexus s názvem „Amazing in Motion“, která byla zahájena 1. května 2013. Představuje dvě impozantní postavy v nadživotní velikosti, které jsou složeny z různých materiálů nacházejících se v automobilech Lexus, včetně povrchových interiérových ploch z bambusového a ořechového dřeva a vnějšího laku.

Postavy zkoumající městské prostředí byly oživeny kombinací skvělé řemeslné dovednosti, pokročilé technologie 3D tisku a obratnosti zkušených loutkářů. Novou televizní reklamu „Steps“ můžete shlédnout na webových stránkách Lexus.

Vydání singlu Kristiny Train „I’m Wanderin“ je dalším potvrzením cíle společnosti, kterým je poskytovat možnost rozvoje a podporovat mladé umělce a interprety z různých tvůrčích prostředí na celém světě prostřednictvím několika iniciativ, ke kterým patří udílení cen Lexus Design Awards a Lexus Short Films.

Skladba „I’m Wanderin“, kterou napsal Berry Gordy Jr. a kterou poprvé nahrála americká soulová diva Aretha Franklin, je písní z druhého studiového alba Kristiny Train „Dark Black“.

Po celosvětovém úspěchu na sociálních sítích, který sklidilo použití písně v reklamě „Steps“ značky Lexus, oznámila Kristina prostřednictvím svého účtu na twitteru své rozhodnutí vydat singl, který je nyní ke stažení na iTunes.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)