Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podcast 06: Baby Rolls-Royce v roce 2009

Libor Zezulka
Diskuze (4)
V dnešním podcastu Auto.cz se např. dozvíte, že Audi chystá smršť nových modelů, Rolls-Royce chce menším a levnějším modelem zaujmout více Evropanů, nebo že se BMW do roku 2010 chystá pokořit další prodejní rekord.

V dnešním podcastu Auto.cz se mimo jiné dozvíte, že Audi chystá smršť nových modelů, Rolls-Royce chce menším a levnějším modelem zaujmout více Evropanů, nebo že se BMW do roku 2010 chystá pokořit další prodejní rekord.

Podcast je audio soubor jako alternativa k běžnému článku. Můžete si ho stáhnout jako MP3 soubor (klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte: "Uložit soubor jako") nebo poslechnout v přehrávači níže.

Podcast 06: Baby Rolls-Royce v roce 2009

Délka: 05:37 min

Velikost: 5,14 MB (lepší kvalita), 2,57 MB (horší kvalita)

Obsah podcastu:

1) Porsche rozšiřuje nabídku řady Cayman o slabší model

2) Honda chce mít naftové motory stejně ekologické jako benzínové

3) Audi chystá modelovou smršť

4) BMW hodlá vytvořit další prodejní rekord

5) Baby Rolls-Royce se představí v roce 2009

6) Jak se jezdí s Mercedesem třídy R?

Stáhnout podcast - 64 kbps (2,57 MB)

Stáhnout podcast - 128 kbps (5,14 MB)

Libor Zezulka
Diskuze (4)
23. 5. 2006 21:10
UŽ 6x
Sedím v křesle... přikurtovanej kšandou... PORSCHE :yes: jo... slabší verze... stejně na něho nemám...pěknej čajíček. Myslím sebe. Honda? Nafta? Tři roky? Uvidíme. AUDI :yes: Q7, TT (klid TTTome), Q5... A7... to je opravdu AUDI-SMRŠŤ. BMW... tomu věřím. Kéž bych byl jeden z nich... Rolls-Royce... je nás málo, co na něho máme a ještě míň co na něho mít nechceme... :yes: MB-R... jak jinak... Mercedes :yes: P.S. BRAVO :yes: