Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Policie bude tolerovat rychlost vyšší o 10 procent

Tomáš Votruba
Diskuze (112)
Ředitelé městských policií z 24 statutárních měst a Prahy se shodli na tom, že při měření rychlosti budou u řidičů tolerovat maximální překročení rychlostního limitu o deset procent.

Ředitelé městských policií z 24 statutárních měst a Prahy se shodli na tom, že při měření rychlosti budou u řidičů tolerovat maximální překročení rychlostního limitu o deset procent. Například na silnicích s nejvyšší povolenou rychlostí 50 kilometrů v hodině budou moci jet motoristé rychlostí do 55 kilometrů v hodině a nedostanou od strážníků pokutu.

Překročení v podobné výši toleruje také státní policie. Zástupce ředitele dopravních policistů Jaroslav Pavelka již dříve řekl, že státní policie užívá měřiče rychlosti, které mají zavedenou toleranci zhruba tři kilometry v hodině. Policisté by tak neměli postihovat řidiče, který v místě s povolenou padesátikilometrovou rychlostí jede do 53 kilometrů v hodině.

Městská policie může měřit rychlost od 1. července, kdy se výrazně změnila pravidla silničního provozu.

Tomáš Votruba
Diskuze (112)
28. 7. 2006 23:13
Re: dost o politice!!!!!!!
Pískoviště, Ondřeji Pé... to je tvůj cíl... tam si kamarádsky pošprechtíš. Tady musí člověk uplatňovat myšlénky... a na ty, jak jsem zatím měl tu čest, jsi velmi, velmi nesmělý.
28. 7. 2006 23:09
Re: dost o politice!!!!!!!
:-) :yes:
28. 7. 2006 23:08
Re: dost o politice!!!!!!!
Ty budeš pěkný numero, Ondřeji Pé. Napsal jsi tu druhej příspěvek... ani jeden se nevztahuje k článku a jen tu seješ (abych byl slušnej) nějakou svou představu o morálce. Zkus to jinak - k článku. A diskuzi kolegy s kolegou přenech laskavě kolegovi s kolegou... P.S. Moralista... dokonalá póza. :no:
28. 7. 2006 23:02
Re: Češi=poserové!
>:D