Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pony Fantasy rozšiřuje nabídku produktů

Vitek
Diskuze (0)
Moravská firma, zabývající se výrobou spacích modulů na nákladní automobily, je největší v Evropě, a nyní dále rozšiřuje paletu výrobků.

Společnost PONY AUTO Trend nedávno prodala už svou 5000. nástavbu, a u příležitosti tohoto jubilea zároveň představila další produkt, kterým jsou sady integrovaných spoilerových prvků Wind Master. Ty jsou určeny ke zkrášlení nákladních automobilů, které tak dostanou svůj charakteristický výraz, který může být třeba jednotícím prvkem pro celé flotily nákladních automobilů řady firem, ale pomůže také ochránit některé velmi exponované části vozů.

Jen pro úplnost dodejme, že do současnosti firma vyráběla jedno- a dvoulůžkové spací moduly s dobrými aerodynamickými vlastnostmi (oproti vozům bez nich dokáží uspořit palivo) a zdařilým designem, jenž se vždy snažil splynout se vzhledem daného automobilu. Jednolůžkové výrobky Pony Fantasy mají základní rozměr 2100 x 1100 mm, objem 1370 l a vnitřní výšku 830 mm, a lze je namontovat na automobily Mercedes-Benz Sprinter a T1, Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer, Iveco Daily a Turbo Daily, Renault Master, Mascot a Messenger, Opel Movano, VW LT, Ford Transit, LDV Convoy a Nissan Trade.

Dvoulůžkové integrované spací moduly mají rozměry od 2100 x 1350 mm, přes 2100 x 1500 mm až po 2300 x 1400 mm a lze je připevnit na automobily Daf 45, 55 65,085 a LF, Iveco Euro Cargo, Euro Tech a Euro Trucker, Mercedes-Benz LK, T2, Vario a Atego, Nissan ECO.T 100 – 135, Atleon a ECO.T 160 – 200, Ford Cargo, Renault Miliner, Midlum a Premium, MAN L2000 a F2000, Scania D, Volvo FLC a FL6 až 10, a Mercedes-Benz Actros. Lze je také osadit na všechny vozy značky Avia, včetně nejnovějšího typu D. Integrované spací moduly má firma i pro vozidla s prodlouženou kabinou a názvem Space Master.

V současnosti více než polovina produkce firmy směřuje na vývoz a toto množství se dále zvyšuje, na českém tru má podíl asi 80 procent, přičemž ten je schopen ročně pojmout asi 800 spacích modulů. Své zastoupení má firma na Slovensku, v Polsku, Německu, Španělsku a dodává své výrobky též do Francie a zemí Beneluxu, přičemž se počty prodaných kusů i množství trhů rok od roku zvyšuje.

Vitek
Diskuze (0)