Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche Driver´s Collection: Tuning pro váš dům a kancelář

Michal Fokt
Diskuze (0)
Kolekce značkových doplňků od Porsche se nám rozrůstá o celou řadu zajímavých předmětů, s nimiž uděláte doma nebo v "ofisu" spoustu parády.

Pokud jste toho názoru, že se stále ještě dostatečně neprofilujete jako hardcore petrolhead, Porsche vám teď nabízí možnost, jak dát svůj světonázor zcela otevřeně najevo, aniž byste museli otevřít ústa ...nebo se navlékat do triček se zuřivým potiskem. V nabídce doplňků a příslušenství Porsche Driver´s Collection se totiž teď objevilo pár nových exemplářů, určených k vylepšení obytných, popřípadě kancelářských prostor.

Abyste se i u stolu cítili jako ve své 911, můžete si koupit sedadlo, přestavěné na kolečkové křeslo. Ano, já vím, nic světoborného, ani originálního, ale je to prostě Porsche ...a navíc bylo zachováno jeho elektrické seřizování! Ještě o něco větší (a zatím neokoukaná) frajeřina je ovšem karbonové křídlo ze současného vozu 911 GT3 Cup, použitelné jako polička na zeď s nosností 120 kg. A pokud potřebujete poličku na knihy, jako zarážka budiž vám nápomocna čtvrtina vrtaného brzdového kotouče s vnitřním chlazením.

No a protože teď se nacházíme v období, kdy na sebe veškerou pozornost příznivců značky strhává supersport 918 Spyder, nesmí na stole určitě chybět 918 v měřítku 1:8. Pokud nejste zase takoví megalomani, můžete sáhnout pochopitelně jen po autíčku v klasičtějších měřítkách 1:18 nebo 1:43.

Michal Fokt
Diskuze (0)