Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Infiniti porazilo Porsche při sprintu hybridů

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (40)
Prémiová japonská značka Infiniti své hybridní modely prezentuje jako sportovně laděné vozy. Nejnovějším důkazem jejich dynamických schopností je pokoření Porsche Panamera S Hybrid.

Infiniti nejprve pouze naznačilo, že hodlá postavit svůj sedan vyšší střední třídy M35h, který má od loňska zápis v Guinessově knize rekordu jako nejrychleji akcelerující hybrid, proti Panameře S Hybrid.

V následujícím stylizovaném videu Infiniti M35h ve sprintu na čtvrt míle pokoří Porsche Panamera S Hybrid a délku vozu. Japonská značka tak má možnost připomenout svůj loňský rekord a v rámci videa uvádí, že její sedan zrychlí z 0 na 160 km/h za 11,54 s a čtvrt míle (400 m) s pevným startem ujede za 13,41 s. V případě Porsche žádné hodnoty uvedeny nejsou.

Video: Infiniti M Hybrid si troufá na Porsche Panamera. Nebo opačně?

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (40)
Avatar - Ronault.
27. 1. 2012 01:04
Re: Super..
Nissan se samozřejmě brání reklamacím, nepočítám a nepočítejme, že na tom bude reálně nějak hůře než např. Porsche. Nebo si snad myslíte, že když vemete 911 na okruh třeba Brněnský a budete tam hodinu na plný kotel kroužit, že to auto poznamená podstatně méně než GT-R? Nevím nevím...
Avatar - white label
25. 1. 2012 18:56
Re: Super..
Každopádně vím už teď, jaké bys měl logo... >:-[]
[odkaz]
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Re: Super..
Naopak můj vkus je vytříbený,škoda,že jsem se nedal na design ;-\ >:D
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Re: Super..
white- řešit logo?Tak to by mě nikdy nenapadlo >:-[]
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Re: Super..
mireon - naopak,GT-R je jako máku a jak napsal ron,dost záleží na stylu jízdy.Je jasný,že když má supersport,něco to stojí ;-)