Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Povedená TV reklama: Pohádka o čistém a tichém dieselu

Ladislav Čermák
Diskuze (2)
Že i automobilová reklama může být nádherná, dosvědčuje barevná fantazie, zrozená v hlavách propagačních grafiků ve službách jedné japonské automobilky.

Byla jednou jedna idylická pohádková říše, plná úsměvů, růžové barvy a roztomilých zvířátek. Všichni si tam žili spokojeně a šťastně, sluníčko se usmívalo a každý příběh měl svůj šťastný konec. Jednoho dne se ovšem na obloze ukázal šedivý a zlý starý diesel a s pomocí své komické chladící vrtule létal oblohou. Brzy se k němu přidali jeho kumpáni, začali svým hlukem rušit všudypřítomnou veselou písničku a jásavé barvy kalit dýmem z výfuků. Šťastní a veselí tvorečkové ze sametového světa se ovšem nedali a jak to dopadlo, se přesvědčte sami. Dobrou zábavu!

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.





komerční sdělení:

Zimní pneumatiky – LEVNĚ a na splátky BEZ navýšení

Pokud chcete ušetřit své peníze a čas, využijte nákupu zimního obutí v některém z internetových obchodů. Ceny zde dosahují velkých rozdílů oproti cenám v kamenných pneuservisech a nyní lze on-line nakoupit i na splátky bez navýšení na Pneuexpert.cz!

Ladislav Čermák
Diskuze (2)