Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pozvánka: Sraz amerik v Luštěnicích

Ladislav Čermák
Diskuze (13)
Americké osmiválce již popáté zaburácí v polabských Luštěnicích

Český klub majitelů amerických automobilů spolu s Cadillac klubem Česká republika zvou všechny milovníky "vé-osmiček" a chromových křídel na jubilejní pátý americký den. Těšte se na akční souteže, cheerleaders a každoroční překvapení. Vyvrcholením programu bude Demolition Show v podání dvojice Hummerů H1 z Hummer Centra. Přijede i Marilyn Monroe. Hlavní cenou dne je poukaz na Víkend s Cadillacem Escalade od autopůjčovny SIXT. Celým dnem bude provázet profesionální spíkr.

Vůbec poprvé na srazu amerik bude zřízen hlídaný dětský koutek, kam můžete odložit své ratolesti a v klidu si prohlédnout všechna auta. Pro nejmenší bude již tradičně připraven i nafukovací skákací hrad.

Fan Truck Club připravil ukázky jízd RC modelů kamionů.

Nebudou chybět ani stánky s uscars artiklem.

Očekáváme účast 300 amerických vozů a 3000 návštěvníků.

Akce je veřejnosti přístupná v sobotu 19. 8. od 9 do 20 hodin. Pro skalní příznivce začíná program již v pátek večer vystoupení dívčí country kapely Sunny Girls a souteží svítící zadky. (Přespat můžete pod stanem nebo v autě přímo v areálu. Na místě bude i mobilní umývárna a záchody.)

Řidiče klasických amerik do roku výroby 1974 čeká příjemná odměna!

Vstupné

Vstupné je 100 korun za ameriku bez ohledu na počet lidí ve voze. Členové klubů ČKMAA a Cadillac klubu ČR mají vjezd volný.

Pěší platí 30 korun za osobu, děti do 12 let mají vstup zdarma.

Po dálnici z Prahy na Mladou Boleslav, nebo naopak. Po sjezdu na Luštěnice (Exit 33) se vydáte směrem od dálnice (pokud jste přijeli od Prahy), nebo podjedete dálnici (jedete-li od Mladé Boleslavi). Po průjezdu lesem se připravte, v menším dolíčku budete odbočovat doprava. Když se vám podaří dojet až do Luštěnic, tak jste to přejeli. Samozřejmě vám po cestě rozvěsíme cedule, abyste nebloudili. Zde je mapa.

Ladislav Čermák
Diskuze (13)