Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Prague Harley Days 2014: Moto svátek pro dospělé, děti i celé rodiny

Prezentace klienta
Diskuze (2)
Oslavte konec léta víkendem napěchovaným motorkami a zábavou ideálně s celou rodinou. Na pražském holešovickém výstavišti se 29. a 30. srpna uskuteční akce Prague Harley Days.

Jak říká Jaroslav Vavřina, šéf Harley-Davidson Prague: „Program je tentokrát koncipován pro celou rodinu.“ Slova ředitele pražského Harleye, který má americkou značku v Česku na starosti přes deset let, tak jasně naznačují rozdíl proti minulým srazům, kde se s rodinami a dětmi příliš nepočítalo.

Zábava pro rodiny a děti

Zcela nový formát motosrazu nepodmiňuje účast vlastnictvím motocyklu Harley-Davidson, ale naopak vítá širokou veřejnost a láká ji na spoustu atrakcí. V připravované rodinné sekci na návštěvníky všech věkových skupin čeká spousta zábavy pod taktovou tradiční hračkářské značky Mattel, která stejně jako Harley-Davidson pochází z USA.

Hračkářský gigant zde bude bavit jak chlapce s jejich řadami Hot Wheels, BOOMco, ale také dívky s řadami Monster High a Ever After Eight. Speciálně jim pak pořadatelé připravili premiéru nového Barbie songu. Parádní hračky zde však nebudou jen na dívání, pro děti různých věkových skupin bude pořadateli připravena řada soutěží, v nichž můžou vyhrát lákavé kousky.

Celý program se ponese v rytmu moderátora a jeho týmu, vymýšlejícího dětem úkoly. A kdyby to někoho zmohlo, odpočine si na instalovaných lavičkách při sledování projekce filmů o Barbie či Hot Wheels. Děti tak na poslední prázdninový víkend rozhodně nezapomenou.

Fakta o Prague Harley Days

KDY: 29. - 30. srpna 2014

KDE: výstaviště Praha-Holešovice, venkovní plochy a Průmyslový palác

CO: motosraz, motovyjížďky, jízdy obratnosti, výstava motocyklů, mytí a servis motocyklů, tombola, bodypainting, live music, DJs, koncerty kapel, pole dance, Miss Prague Harley Days, galavečer thajského boxu atd.

ZA KOLIK: venkovní program zdarma; večerní program za 150 Kč/den; parkování motocyklu, vstup na večerní program za oba dny pátek a sobota 250 Kč

Foto: Jiří Poláček

Prezentace klienta
Diskuze (2)
28. 7. 2014 23:46
Re: A jéje
Njn, jsou to pozéři, kožený hadry, samá kerka a v přehrávači na Electra Glide puštěnej Barbie song. Pořádnej harlejář zabíjí pohledem a uznává jedině death metal >:-[]
Avatar - CHerokee
27. 7. 2014 12:14
A jéje
Pražáci nějak vyměkli... 8-s 8-s 8-s Barbie song.... ale tak k HOGu to asi patří.