Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva 2006 - Speciální příloha Auto.cz

dev
Diskuze (0)
Osmá ženevská reportáž na www.auto.cz opět přináší úplný přehled novinek, které byly novinářům a návštěvníkům představeny na přelomu února a března na kompaktním ženevském výstavišti Palexpo.

Díky neomezenému prostoru, který internetové prostředí poskytuje, můžete sledovat vývoj automobilové branže po jednotlivých letech a my pevně věříme, že podobný servis vám budeme schopni přinášet také v následujících letech.

Interaktivita, kterou internet nabízí vám čtenářům, umožňuje bezprostřední výměnu názorů, dává nám zpětnou vazbu a v některých případech dovoluje reagovat na vaše podněty v rekordně krátkém čase.

Tisíce fotografií které najdete v příloze dnes nezveřejňuje prakticky žádný časopis a také jinde na internetu podobně systematickou přehlídku budete jen těžko hledat.

To, co bychom popisovali mnoha slovy nebo několika fotografickými záběry perfektně zachycuje pohyblivý obraz. Právě proto se v naší příloze stále větší pozornosti dostává původním videozáznamům převážně přímo z výstaviště. Ostatně jejich pořízení a následnému zpracování se věnovala třetina naší šestičlenné výpravy. Celkem jsme natočili přes 5 hodin videozáznamu, který nyní intenzivně zpracováváme a budeme vám jednotlivá videa postupně předkládat ke shlédnutí.

Jaký byl 76. ženevský autosalon? Můžeme o něm tvrdit leccos, ale díky této příloze si můžete udělat obrázek sami.

Pro mnoho Čechů a zejména pro domácí automobilku, je rok 2006 rokem Roomsteru. Ženevský autosalon ukončil honbu za pokladem v podobě dalších a dalších neveřejných záběrů a informací. Zveřejněno je prakticky vše, co se Roomsteru týká, takže zasloužený prostor v médiích dostanou také další atraktivní novinky. Jejich přehled vám právě předkládáme.

dev
Diskuze (0)