Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva 2007 - Speciální příloha Auto.cz

Ondřej Láník
Diskuze (61)
Do Ženevy jezdíme již deset let. Za tu dobu se www.auto.cz několikrát proměnilo a konkurence nejen na internetu, ale i v oblasti tištěných automobilových magazínů, zesílila. Co se ale změnilo na ženevské přehlídce?

I letos jsme viděli desítky světových premiér, z nichž jen málo bylo opravdovým překvapením. 77.ženevský autosalon však bude zřejmě první velkou výstavou na starém kontinentu, kde se vedle konceptů a studií, světových a evropských premiér, velmi často skloňovala problematika produkce emisí CO2.

Návrh Evropské komise rozvířil uprostřed letošní zimy mediální debatu na toto téma, ale čí zájem nakonec zvítězí nebude ještě nějaký čas jasné.

Pro běžného smrtelníka jsou hodnoty v gramech CO2 na kilometr jízdy, kterými se to dnes tak často v různých zprávách jen hemží, dost těžko představitelné. Přitom by stačilo jen občas zopakovat, že jde jen o poněkud přesnější vyjádření kombinované spotřeby paliva v litrech na 100 km jízdy.

Abychom vám usnadnili orientaci alespoň ve světě automobilových novinek letošního jara, přinášíme tuto přílohu.

Ondřej Láník
Diskuze (61)
18. 3. 2007 11:00
Krásné jsou všechny
11, 13, 7 ...
Avatar - Pekelná Micinka
17. 3. 2007 09:51
Re: V MATEŘSKÉ DOŠEL SUNAR?
Jestli narážíš na aktuální pozici č.22, tak i přes to, že to je napsaný dost zostra, tak s tebou souhlasím. Mě osobně přijde přitažlivá asi tak jako Molavcová (tedy vůbec). >:-[] >:D ;-)
16. 3. 2007 22:28
V MATEŘSKÉ DOŠEL SUNAR?
Sakra, co to vidím? První místo získala tvoje maminka... v lehkém nedhledu tě hladí po vláskách. Já myslel, že tohle je anketa zrychlenejch tepů, žaludskejch es a závratí z tušenejch rozkoší... Brácho... koukej už se konečně odstřihnout od pupeční sňůry... jinak se ti může stát, že největší vzrušení budeš zažívat v mlíčňáku u tvarohovýho hřebenu...
Avatar - Pekelná Micinka
13. 3. 2007 11:05
Žádost redakci
Doplňte prosím u jednotlivých galerií odkliky - další a předchozí! Jejich absence dost ruší při procházení rozsáhlých fotopříloh. Díky ;-) :-) :yes: A u Aston Martin chybka - na snímku není "Rapide".
Avatar - Pekelná Micinka
13. 3. 2007 10:05
Re: číslo 16!
Legoland, jo jasně, to znám.. A nevadilo ti, že má sundavací hlavu? >:D >:-[]