Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Prodejkyně roku 2012 na showroomu Seatu

Aleš Jungmann
Diskuze (38)
Prodat zákazníkovi nové auto je v době krize stále větší problém. V Rusku ale mají recept, který by mohl fungovat. ;-)

Auta většinou kupují muži, že ano. Tak proč tomu nepřizpůsobit showroom? Katalogy, promo videa, bar a propisky s příslušným logem, to má už dneska kdekdo. Dalším krokem je pak zcela jistě prodejkyně, která dokáže dostatečně zdůraznit kvality vystaveného auta a to jak v případě upozornění na designérské kvality, tak i "highlighty" interiéru.

No řekněte sami, dalo by se takto odprezentovanému automobilu odolat? Ale než vyrazíte na nákupy, tak vězte, že tohle zatím není prodejní strategie Seatu, jeho showroom byl pouze použitý pro video Alexandra Tichomirova a auto se vám pokoušela prodat ruská modelka Jana Jatskovská. Ta zaslouží respekt zejména proto, že se nezalekla ani hloupé růžice polohování sedadel a úsměv a svůdné pohledy jí vydržely i po tomto martyriu. Prostě prodejkyně roku, jasná věc.

Aleš Jungmann
Diskuze (38)
21. 11. 2012 09:15
Ouč, blbej vkus!
Plastová vydra. Co vy musíte mít doma, že týhle rajdy slintáte, bych opravdu nikdy vidět nechtěl. ..>:D >:D >:D
16. 11. 2012 23:12
Re: tragické
>:-[]
Jo, ten se mi zezadu taky líbil. Naštěstí to můžu svádět na svejch pět dioptrií :-!
Avatar - white label
16. 11. 2012 17:24
Re: tragické
Pokud by se doslova (a jen) válela po mém autě, tak to by se mi taky moc nelíbilo, na cizích vozech (včetně autosalonů) mně to naopak nevadí... ;-) :-)
Avatar - white label
16. 11. 2012 17:14
Re: Máša
No právě, to je ten náš věčný "problém"... ;-)
Avatar - Destract
16. 11. 2012 16:22
Re: tragické
tak jinak. Pokud se mě bude válet po autě tak jí vyženu, jako jsem to dělal na autosalonech, přišel jsem se dívat na auta ;-) a jinde? to už je jiná a nehodí se to sem ;-)