Pronájem luxusního vozu jako dárek

Prezentace klienta
Luxusní auta značek BMW či Audi jsou pro spoustu lidí cenově nedostupná, přesto není až tak nereálné se v nich projet. Na den nebo týden se dají zapůjčit a přijde vás to na pár tisíc korun.

Autopůjčovny mají různé klienty. Někdo shání prostorný vůz, aby se do něj vešel se všemi kamarády, jiný potřebuje spolehlivý automobil, který dojede do Itálie, a další shání dodávku na stěhování. Mezi zákazníky se často objevují i ti, co shání vyloženě luxusní auta – ať už třeba na svatbu a jiné slavnostní příležitosti, nebo jen pro radost. Autopůjčovně je jedno, jak vůz využijete.

V zahraničí si zapůjčíte i nejnovější automobily

Každá dobrá autopůjčovna disponuje aspoň několika vozy vyšší třídy, některé se na ně dokonce specializují. Třeba celosvětově působící půjčovna Sixt, s pobočkou u hlavního nádraží v Praze, má v sortimentu například Audi A3, A5, Mercedes-Benz A, BMW X1 či Mercedes-Benz GLK.

A v zahraničí? Tam je nabídka ještě bohatší. V takovém San Franciscu je k zapůjčení elektromobil Tesla Model S. Z letiště ve Vídni si zase můžete odjet Mercedesem třídy E. Myslete tedy na to, až příště poletíte někam na dovolenou.

Poukaz na auto je moc pěkný dárek

Voucher na jeden den s luxusním vozem je také moc pěkným dárkem pro všechny nadšené řidiče. Nabízí ho skoro každá autopůjčovna, stačí se jen zeptat. Každopádně vybírejte pronájmy s neomezeným kilometrovným, aby mohl obdarovaný svůj vůz pěkně využít, a dívejte se i na možnost překročit hranice do jiné země (většina půjčoven to povoluje, některé však chtějí extra poplatek).

Pěkný přehled autopůjčoven v ČR i v zahraničí najdete na českém portálu Levnaautopujcovna.cz. Tam si také podle místa pobytu a různých kritérií snadno najdete vyhovující vůz. Ceny začínají na 281 Kč za den, u prémiových vozů aut jsou pochopitelně vyšší, ale každopádně zde objevíte nejlevnější nabídku. Chcete-li co nejvíc ušetřit, vybírejte auto s dostatečným předstihem (asi 3–4 měsíce předem).

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly