Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

První ženevské premiéry už dnes večer na auto.cz!

Vitek
Diskuze (0)
Pokud obvykle chodíte na auto.cz jen přes den, tentokrát udělejte výjimku. Nejzajímavější premiéry se totiž odehrají už dnes večer.

Ženevský autosalon začíná tradičně dvěma dny pro tisk a odbornou veřejnost, které tentokrát připadly na úterý 6. a středu 7. března. Stále více výrobců ovšem představuje svoje nejdůležitější premiéry na samostatných prezentačních akcích v pondělí večer – a auto.cz bude u toho!

Oficiálně samozřejmě nikdo kromě lidí z automobilek neví, co přesně se na dnešní večer chystá, ale pravděpodobně se příliš nespleteme, když budeme předběžně očekávat následující odhalení: Audi RS4 Avant , Ford Kuga, Ford Fiesta ST, Mercedes-Benz třídy A, Lamborghini Unica, SEAT Toledo, Volkswagen Golf GTI Cabrio...

Autosalon Ženeva 2012: Přehled novinek od A do Z

Chybějí vám ve výčtu některé velmi očekávané premiéry? Třeba Audi A3 a Kia Cee’d nové generace? Nemůžeme být konkrétní, ale něco nám říká, že o těchto dvou modelech se dnes na auto.cz dozvíte víc, než vyplyne z krátkého ženevského komuniké a několika prvních oficiálních fotografií.

Nezapomeňte dnes večer sledovat auto.cz! První ženevská odhalení očekáváme po devatenácté hodině.

Vitek
Diskuze (0)