Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Racing 21 na Rallye Bohemia 2017: Ve finále těsně za mistry

Vitek
Diskuze (3)
Druhá etapa „bohemky“ přinesla Klokočka ŠKODA National Teamu postup na celkové 8. místo. Ve finále pak celá soutěž vygradovala celkově druhým časem v poslední rychlostní zkoušce.

TrueCam MČR 2017 už zná mistry: tovární posádku ŠKODA Motorsport ve složení Kopecký-Dresler, která vyhrála Rally Bohemia 2017 a s vozem Fabia R5 si tak v předstihu zajistila titul šampionů. A se stejným speciálem ŠKODA Fabia R5 se smíšená posádka Štajf-Skácelová na poslední městské „erzetě“ umístila na druhé pozici jen 0,8 s za vítězi. Stejně jako loni…

Letos ale celkový výsledek v podání Klokočka ŠKODA Czech National Teamu byl o něco horší než loni, nicméně 8. příčka se v náročné konkurenci a za velmi těžkých klimatických podmínek také cení. Nedělní etapa byla ve znamení sžívání se a vylepšování spolupráce pilota Vojtěcha Štajfa s jeho novou mladou navigátorkou Markétou Skácelovou, která svoji roli přijala s nadšením a statečně. Druhý den Rally Bohemia 2017 byl jednodušší na volbu pneumatik díky stálejšímu počasí, množství vytahaného bláta na trať ale opodstatnilo roli „špionů“ projíždějících trať před soutěžními posádkami a upravující jim dle aktuálního stavu rozpis. Se vším se ale posádka zeleno-šedé Fabie R5 popasovala se ctí a brala body za celkovou osmou příčku.

Autor: Libor Hlisnikovský

Vitek
Diskuze (3)
3. 7. 2017 13:44
Re: Důležitý je konec
Nepiš na automobilový server a raději jdi dětem namíchat biopřesnídávku. Rudozelenej suchare.
Avatar - KANKUNEN
3. 7. 2017 10:23
Re: Důležitý je konec
Naopak, čím rychleji se ropa vyjede, tím dříve budeme Eko. Pro tebe by bylo určitě nejlepší živit se na pastvě.
3. 7. 2017 10:16
Důležitý je konec
Hlavně ať to předvádění v autech co nejrychleji skončí, ať dementi nikoho nezraní, nebo nezabijí a ušetří přírodu i region. Raději, aby věnovali čas rodině a dětem - bohužel, tady opravdu "vítězí" jen hloupost, risk a Ego. :no: