Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ram Truck připravil pick-up pro Supermana (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Značka Ram Truck se pustila do spolupráce s filmovým studiem Warner Bros. a v rámci propagace nového celovečerního filmu Man of Steel připravila speciální pick-up a několik dalších vozidel.

Specialista na užitková vozidla v rámci koncernu Chrysler Group dodal několik svých pick-upů pro natáčení nejnovějšího filmu o Supermanovi, jehož premiéra je naplánována na 10. června letošního roku.

Zároveň v rámci spolupráce s Warner Bros. připravil Ram Truck jeden speciální pick-up pojmenovaný “Man of Steel” Power Wagon, který je inspirován Supermanem a veřejnosti se představí v rámci premiéry filmu v New Yorku.

Základem pro tento pick-up je Ram 1500, jehož karoserie nese tmavě šedý lak, který doplňuje logo Supermana na bocích, leskle černá střecha a červená maska chladiče a několik dalších detailů. K úpravám exteriéru patří i 17palcová litá kola v černé barvě.

V interiéru vládne kombinace odstínů šedé s červenou a nové čalounění má svými barvami i strukturou připomínat nový oblek Supermana. Zároveň má interiér barevně ladit s exteriérem pick-upu.

Během léta a podzimu má být Ram “Man of Steel” Power Wagon vystavován na nejrůznějších akcí včetně národního finále v rodeu v Texasu. Následně bude vydražen a výtěžek z aukce má být věnován na charitu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - flyboyeda
9. 6. 2013 11:55
Superman je na vozíku
Tak nevím k čemu mu to bude a navíc i kdyby nebyl tak by tuhle ohavnost neřídil
9. 6. 2013 10:35
Re: ....
nemel bych strach, podle toho co je videt se jedna o vizosky a ne fotky, takze nikdo auto spatne neobul, proste jen grafik nejak mirornul kola a dal se tim nikdo nezabejval :-)
Avatar - happy_driver
9. 6. 2013 10:19
....
Prezeram si galeriu, fotiek poskromne, ale co uz. Pohlad zozadu fajn, nieco mi tam vsak vadi. Pozeram, pozeram, aha, toto je ono. Pre istotu kliknem aj pohlad spredu a je to tam. Nejaky pablb, co chystal auto na prezentaciu obul vsetky pneumatiky opacne. Smerovy zaberovy vzor, alebo ak chceme smerove eMTecka a vzor zial naopak. Drobnost, ale je to tam. Auto ako take je v pohode.