Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Range Roveru Evoque Convertible: Premiéra v Los Angeles a video z testování

Ondřej Chamilla
Diskuze (4)
Již příští měsíc bude mít oficiální premiéru Range Rover Evoque Convertible, tedy kombinace SUV a kabrioletu. Zatím se můžeme podívat na zamaskovaný vůz v akci v rámci oficiálního videa.

Land Rover říká, že tohle je nejschopnější otevřený vůz světa. Range Rover Evoque Convertible je velmi neobvyklé spojení SUV a kabrioletu, které bylo doposud viděno pravděpodobně jen u Nissanu Murano Crosscabriolet. Anglický vůz se podle vyjádření automobilky představí již příští měsíc v rámci autosalonu v Los Angeles.

„Kabriolet pro všechna roční období“, jak tento vůz Land Rover nazývá, na sebe upozorňuje již delší dobu, naposledy pomocí drátěných soch ve tvaru vozu v centru Londýna. Šest hliníkových modelů mělo ukázat, jak bude automobil vypadat ve svém přirozeném prostředí.

Nyní se navíc objevilo zajímavé video, ve kterém se prohánějí jen lehce maskované prototypy se staženou střechou, a to na různých silnicích včetně těžšího terénu. Dle slov techniků máme očekávat tuhou karoserii a překvapivé schopnosti mimo silnice. Samozřejmostí je pohon všech kol s ovladačem Terrain Response. Slibována je také zábava na každém povrchu. Evoque Convertible se údajně vrací také ke kořenům značky Land Rover, kde terénní vůz bez střechy byl běžný.


Dřívější špionážní fotky říkají, že Evoque s plátěnou střechou dostane mimo jiné i výrazněji předělanou záď. Vše se dozvíme již 20. listopadu, kdy se otevírají brány motor show v Los Angeles.

Ondřej Chamilla
Diskuze (4)
6. 10. 2015 18:44
Re: tak vypadá to ještě homosexuálněji (nebo teda korektně m
fakt? proč na ten produkt asi dělala reklamu Backhamová? asi aby to kupovali drsní chlapáci jako ty...
Avatar - Barry Lyndon
5. 10. 2015 16:30
tak vypadá to ještě homosexuálněji (nebo teda korektně metro
Když už RR, tak Sport a nebo ten skutečný opravdový. :-)
5. 10. 2015 16:01
Facelift?
Na obrázcích a na videu se objevují auta před faceliftem. Doufám, že na trh ale půjdou vozy už po faceliftu? Nebo ne? Vím, že vývoj aut probíhá dlouho, i několik let, Ale když už věděli, že auto půjde do prodeje až příští rok, tak proč mu už nedali novou tvář.
Avatar - Individualita
5. 10. 2015 15:56
Tahle békovina
se mi fakt líbí >:D