Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Clio Renault Sport Luxe: luxusní střela

Nadim Eid
Diskuze (16)
Renault brzy nabídne svůj model Clio ve verzi Renault Sport doplněný o některé položky luxusní výbavy pod názvem Clio Renault Sport Luxe.

Malá sportovní auta jsou v poslední době v módě a místo jejich původního účelu, tj. rychlé sportovní jízdy, je lidé využívají pro dojíždění do práce nebo do školy. Není už tedy potřeba, aby výrobci automobilky brali tolik ohled na hmotnost aut a soustřeďují se na to jak co nejlépe uspokojit vysoké nároky zákazníků.

Renault brzy nabídne svůj model Clio ve verzi Renault Sport doplněný o některé položky luxusní výbavy pod názvem Clio Renault Sport Luxe. Exteriér se bude lišit novými sedmnáctipalcovými koly, chromovanými rámečky výdechů na blatnících a chromovanými zpětnými zrcátky. Interiéru dominují sportovně tvarované kožené sedačky s logem Renault Sport na hlavových opěrkách. Palubní deska má tmavě modrý odstín s chromovanými obroučkami výdechů klimatizace.

Ve standardní výbavě je automatická klimatizace, dešťový a světelný senzor a za příplatek i systém osvětlení zatáčky Cornering lights.

Zákazníci si „ostrého“ Renaulta mohou objednat ve dvou barevných metalických odstínech (tmavá černá a modrá Monaco) a ve dvou základních barvách (červená Toro a modrá Dynamo).

Nabízet se začne nejprve ve Francii a Itálii a to již na konci tohoto května. Ostatní trhy se s největší pravděpodobností dočkají také, ale s menšími výbavovými modifikacemi.

Nadim Eid
Diskuze (16)
12. 4. 2007 21:59
Re: SEKÁČ
:yes:
12. 4. 2007 21:59
Re: SEKÁČ
:yes:
Avatar - Ricardo
12. 4. 2007 18:30
Re: SEKÁČ
Rozumím :-) včera jsem okukoval Terios, taky sekáč svým způsobem :yes:
Avatar - Ghostyx
12. 4. 2007 17:24
Re: nádherné!
Ta cena je opravdu priserna v tom souhlas... :'-(
Avatar - Ghostyx
12. 4. 2007 17:23
Re: CLIO;]
Ty tmave bych taky radeji bral nez ty svetle... Vypadaji mnohem lepe. :yes: