Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Fluence na Moje.Auto.cz: Co o něm říkají majitelé?

David Bureš
Diskuze (1)
Nabízí francouzský sedan nižší střední třídy i něco víc, než jen lákavou cenu? Majitelé vám to řeknou!

Jeden z nejprodávanějších sedanů nižší střední třídy na českém trhu je na Moje.auto.cz hodnocen v sedmi uživatelských recenzích. Láká Renault Fluence pouze na lákavou cenu, nebo nabízí i další pozitiva? Jeho majitelé vesměs vyzdvihují jeho pohodlný a prostorný interiér.

Nejlépe hodnocenou recenzi Fluence zveřejnil uživatel IceMan-X, který mu dal přednost před Chevroletem Cruze a Škodou Octavia. O koupi Fluence rozhodl jeho prostor, jízdní komfort a spotřeba. O francouzském sedanu by měl podle majitelova názoru uvažovat každý, kdo chce pohodlné auto s bohatou výbavou za nízkou cenu.

Také uživatel Psychobolos dal Fluenci přednost před Chevroletem Cruze. Po několika jízdách s oběma sedany měl uživatel jasno, Renault vyhrál díky svému tichému a úspornému motoru, pohodlné jízdě a rádiu 3D Sound by Arkamys, doplněnému bezdrátovou technologií Bluetooth a vstupy AUX a USB. Mezi negativa majitel řadí středové výdechy klimatizace na palubní desce, které nelze manuálně zavřít.

Uživatele Key-B ihned zaujala cena vozu a po krátké projížďce jej koupil. Na Fluenci chválí pohodlná sedadla s koženkovými bočnicemi, cestovní komfort a jednoduché ovládání. O turbodieselu 1,5 dCi (78 kW) říká, že je dobře odhlučněn, během jízdy pracuje bez vibrací. Nevýhodou je však turbodíra pod 2000 min-1, která ale může být způsobena čerstvostí motoru.

Váháte-li, zda se nechat zlákat atraktivními cenami tohoto francouzského sedanu, nebo si nejste čímkoliv jisti, doporučujeme pročtení zkušeností majitelů Renaultu Fluence na Moje.auto.cz, případně zapojení do diskuze.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (1)
23. 9. 2018 18:37
Renault Fluence
Pěkně napsané, díky :-) Renault Fluence jsem měla vyhlídnutý už delší dobu a původně jsem si ho chtěla koupit až na jaře, ale teď mi přišla do rány dost výhodná nabídka, takže jsem nemohla odmítnout. Bohužel mi ještě pár tisíc chybělo, tak jsem si musela vzít půjčku bez ručení. Pokud hledáte, doporučuji si nabídku předem porovnat, třeba tu > [odkaz] :-)