Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Kadjar RS: Vizualizace ostrého SUV

Ondřej Chamilla
Diskuze (53)
Renault touží rozšiřovat řady svých sportovních modelů RS, je tedy možné, že se dočkáme i nového SUV Kadjar v ostřejší variantě.

Renault Kadjar se představil teprve začátkem tohoto týdne, již však vznikla vizualizace možného vzhledu Kadjaru RS, což by se dalo volně rozklíčovat jako „Rychlé SUV“. Šikovný grafik X-Tomi na vzhled běžného Kadjaru implantoval prvky známé třeba z Clia RS, čímž vznikl vůz, který podle nás vůbec nevypadá špatně. Co si o tom myslíte vy?

Jaké motory budou v běžném Renaultu Kadjar zatím nevíme, údajně by však autu neměl chybět pohon všech kol. V případě varianty RS pak připadá v úvahu posílená pohonná jednotka z ostrého Clia, tedy přeplňovaná šestnáctistovka. S točivým momentem putujícím na všechna čtyři kola by to mohlo být poměrně zajímavé svezení.

Ondřej Chamilla
Diskuze (53)
Avatar - Ji/Ri
8. 2. 2015 18:59
Re: auto.cz, ked uz ste tak erudovani ...
....snad nebude další auto BeĎar.... >:D
Avatar - simply never
8. 2. 2015 10:17
Re: Kaďour RS
Existuje výborná kniha (netvrdím, že sa to salo tebe): dospele deti alkoholikov, má ti ju kto precitat? Alebo skus carovna kniha rozpravok, telefonny zoznam, pestuj hlávkový salat, jazdi na kamione, hraj na trumpete, proste nieco rob, ale sem nelez ak nie si liekmi utlmeny.
Avatar - simply never
8. 2. 2015 10:09
Re: Nedostatek novinárské invence nebo lenost?
Ta kukurica, ktorú konzumuje je GMO, to meni genom bakterialnej flóry v creve a nasledne poskodzuje mozgove synapsie. Po slovensky: nezapaluju mu cievky a ide na 1 valec zo styroch.
Avatar - _Karel_
8. 2. 2015 07:19
Re: Pozor páni z redakce,
Chátristé? Ty máš dost. :no:
8. 2. 2015 03:32
Re: Pozor páni z redakce,
Mainstreamové stádo? Nevím co máš za komplex, ale měl bys brzdit. Idea s blogem není náhodou špatná. Založ si blog a piš.

Zkus to bez napadání a s trochou respektu k ostatním (ne, to co předvádíš tady a teď). Věřím, že by podobný články měly úspěch, takhle jen okusuješ kotníky.