Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks zve na IAA v Hannoveru

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost Renault Trucks představí svoji kompletní modelovou řadu na Mezinárodním veletrhu užitkových vozidel IAA 2016 v Hannoveru.

Renault Trucks v rámci 66. ročníku Mezinárodního veletrhu užitkových vozidel IAA v Hannoveru, pořádaného od 22. do 29. září letošního roku, vystaví celkem devět vozidel, nabízejících průřez jeho současnou nabídkou.

Mezi největší hvězdy francouzské značky má na výstavišti patřit speciální edice modelu Renault Trucks T 520 Maxispace High Edition a návštěvníci mají mít možnost seznámit se s interiérem kabiny tohoto tahače pro dálkovou dopravu. Dalším zástupcem řady T bude model T 460 Sleeper 6x2.

Stavební řada K má být zastoupena speciální verzí pro německý trh v podobě modelu K 480 Skorpion, jemuž má dělat společnost závodní speciál K týmu MKR Adventure, který se účastnil rallye Dakar i Silk Way.

V případě závodního kamionu bude možné si díky dvojici simulátorů na stánku společnosti Renault Trucks vyzkoušet jeho řízení.

Dalšími zástupci Renault Trucks na letošním IAA v Hannoveru se stanou modely C 460 Optittrack 4x2, D Wide 460 4x2, D cab 2.1m a dodávkový Master Euro 6 L4H2.

Vedle vystavených vozidel pak bude na stánku Renault Trucks probíhat i truck tuningový workshop Pimp my truck!. Sven Punke a Marcel Barth společně se svým týmem Truck Tuning Center, kteří zvítězili v tuningové soutěži organizované při poslední velké ceně tahačů v Nürburgringu, zde totiž budou předvádět své umění.

Airbrush, demontáž a montáž dílů nebo obložení interiéru kabiny Renault Trucks T High bude k vidění po celou dobu konání výstavy. Dění na stánku i postup při tuningu pak bude možné sledovat i prostřednictvím sociálních sítí, kde Renault Trucks nabídne reportáže z výstavy i show Pimp my truck!.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)