Renocar uvádí: 510 koní pod kapotou BMW M4

Prezentace klienta
Zdá se vám standardních 431 koní u nové M3 málo? Pak si objednejte testovací jízdu v brněnském Renocaru. Jejich předváděcí model má rovných 510 koní a svezení je opravdovým zážitkem!

Již několik desetiletí je německý úpravce sportovních vozů AC Schnitzer spojován se značkou BMW. Renomovaná firma dlouho neotálela a krátce po uvedení nového modelu BMW M3 sedan a M4 coupé na trh představila balíček rozsáhlých úprav.

Zřejmě nejzajímavější změnu poskytuje AC Schnitzer pod kapotou, sériový model nabízí solidní výkon 317 kW/ 431 k, po úpravě přídavnou řídící jednotkou se výkon vyšplhal na úctyhodných 375 kW/ 510 k, kroutící moment má hodnotu 645 N.m! A právě Renocar BMW, který má výhradní zastoupení AC Schnitzeru pro ČR, takto upravený vůz nabízí.

bmw bmw

Pokud by vám to nestačilo, můžete se odlišit exteriérový paketem, ten zaujme kovanými koly o velikosti až 21“ v několika designových provedení. Výrazně řezaný přední nárazník dostal karbonový splitter, stejně jako zadní část, kterou zdobí karbonový difuzor a speciálně laděný výfuk s čtveřicí koncovek. Na přání lze vůz vybavit sníženým podvozkem a přítlačným křídlem na zadním víku kufru. To vše se zachováním tovární záruky.

www.renocar.cz

bmw bmw

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly