Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Řidič projel na červenou a málem srazil dívku. Karma mu to okamžitě vrátila

Stanislav Kolman
Diskuze (8)
Palubní záběry z jihozápadu Ruska ukazují, jak nebezpečné může být nerespektování dopravních předpisů. Naštěstí se vše obešlo bez vážných zranění.

Video se připravuje ...

Projetí křižovatkou pod červeným světlem je jeden z nejčastějších nešvarů řidičů u nás i ve světě. Právě tohle je důvodem mnoha kolizí, přičemž se nebavíme jen o lidech za volantem. Vzpomeňme motorkáře, jenž po jízdě na červenou přistál na dvou autech, případně autonomní vozy Volvo od společnosti Uber, pro které se tento prohřešek stal doslova pravidlem.

Dalším takovým hazardérem je řidič zeleného auta z přiloženého videa. Ten v ruském městě Taganrog projel na červenou a téměř smetl dívku, jež vkráčela na přechod. Naštěstí ji minul, byť jen těsně.

V ten moment však situace teprve začala být dramatická. Při záchranném manévru řidič ztratil kontrolu nad vozem, který ve vysoké rychlosti nedokázal ukočírovat. Výsledkem byla srážka s vozem, který v tu chvíli stál v protisměru. Škoda, že řidič na své nezodpovědné chování nedoplatil pomačkanými plechy jen a pouze sám. Podle informací z tamních médií jsou všichni hlavní aktéři v pořádku.

Stanislav Kolman
Diskuze (8)
Re: Ja tam vidím oranžovú
tmavě oranžovou... ;-)
25. 9. 2017 11:31
ja vidim neco jineho
Výsledkem byla srážka s vozem, který v tu chvíli stál v protisměru.
Ja vidim ze to flakl do auta ktere jelo v protismeru...nikoliv stalo...
Avatar - twistedTSD
25. 9. 2017 09:57
Re: Ja tam vidím oranžovú
Chery QQ, klasická čínská kopie.
Avatar - twistedTSD
25. 9. 2017 09:53
Re: Karma
Hinduismus v ČR nechceme!!! >:-[]
Avatar - Barry Lyndon
24. 9. 2017 23:21
Re: Ja tam vidím oranžovú
vidět to není, ale byla to zřejmě hraniční situace, kdy ona šla na červenou už v momentě, kdy viděla, že auto s kamerou zastavuje a toho zeleného auta si vůbec nevšimla. Ten v zeleném autě (co to vlastně je? Ruský Matiz?) neměl lepší nápad, než "to stihne". Všichni můžou být rádi, že to dopadlo ještě relativně dobře...