Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Řidič zvolil pro otáčení nejhorší možné místo. Jak to asi mohlo skončit?

Stanislav Kolman
Diskuze (8)
V Kansasu se odehrál incident, jenž by klidně mohl posloužit jako výukový materiál v autoškolách. Vysvětluje, proč je podobné otáčení se striktně zakázané.

Video se připravuje ...

Otáčení se s vozem nepatří mezi nejčastější důvody dopravních nehod. Když tak ale činíte v místě, kde je to vysloveně zakázáno, doslova si koledujete o malér. Své o tom ví řidič dodávky v Kansasu, jenž se z připojovacího pruhu rozhodl pro riskantní manévr. A nehoda byla na světě.

Incident se odehrál 15. prosince v Kansas City. „Jel jsem povolenou rychlostí, když jsem si všiml dodávky. Z ničeho nic se pokusil o otočení přímo přede mnou,“ vysvětlil řidič malého tahače, jenž záběry díky palubní kameře pořídil.

Řidiče dodávky pravděpodobně ani nenapadlo, že by se tu mohl potkat s jiným vozem. Z dat kamery je patrné, že muž za volantem tahače nestihl na náhlou situaci vůbec reagovat.

Tahač trefil dodávku přímo na dveře řidiče, podle posledních informací tamních médií skončil hříšník v nemocnici s otřesem mozku. Díky nápisu na boku víme, že dodávka byla v době nehody na prodej. Po tomto incidentu ale skončila spíše na vrakovišti.

Stanislav Kolman
Diskuze (8)
23. 1. 2018 20:38
Re: Proč jsem pořád dáváte takovou vatu?
No vlastně sis odpověděl >:D
Avatar - Fána
23. 1. 2018 17:12
Re: Otáčení
Na to že tam byl přikázanej směr jízdy a značka dej přednost tak vůbec nereagoval natož aby se díval do zpětného zrcátka. Spíš koukal do navigace.
Avatar - speedfred
23. 1. 2018 13:45
Re: Hm
>:D >:D
23. 1. 2018 13:29
Proč jsem pořád dáváte takovou vatu?
Podobné "příspěvky" na tomto serveru považuju za ubohé mlácení prázdné slámy... Hlavně, že redaktor splní "denní kvótu"...:-O 8-s
Avatar - twistedTSD
23. 1. 2018 13:23
Hm
A jakoby řidiče kamionu z Kansasu nepotkalo smůly dost, ještě mu ACZ ukradne video.