Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Range Rover Sport a zimní radovánky (Roadlook TV)

Libor Zezulka
Diskuze (13)
Není lepší doba na zimní video test než začátek léta a prázdnin. A proto se pohodlně usaďte a podívejte se na zimní radovánky s Range Roverem Sport modelového roku 2010.

Co se značky Land Rover / Range Rover týče panovalo v Česku malou chvíli bezvládí. Původní importér skončil, nový se teprve rozkoukával, šrámy utrpěla prodejní infrastruktura, dokonce ani oficiální web nefungoval. Dnes už jsou vyhlídky této britské nebo vlastně spíš indické značky v České republice mnohem lepší, což například dokazuje i funkční oficiální prezentace dostupná na adrese www.landrover.cz. Informací je sice poskrovnu, ale pořád lepší než prázdná stránka nebo kruté přesměrování na globální web.

Tedy Land Rover u nás zase nějak oficiálně funguje, navíc na dveře zaklepalo léto, a tak možná přijde vhod jeden malinko zapomenutý zimní test modelu Range Rover Sport modelového roku 2010. V téhle dnes už legendární krabici napěchované nejmodernějšími technologiemi (až na drobné výjimky) a osazené famózním přeplňovaným benzinovým osmiválcem s objemem 5.0 litru a maximální výkonem 375 kW jsem vyrazil do zasněžených kopců objevovat, co spojení silného benzinového motoru, velké světlé výšky a pokročilých terénních funkcí a třeba i velmi neterénních kol dokáže.

Libor Zezulka
Diskuze (13)
Avatar - kolmar
27. 7. 2010 14:41
Re: K autu
Tak tak :yes: suhlas... ja to auto tiez mozem ovela viac ako konkurenciu, len aby to fungovalo ako ma...

Co sa tyka roadlooku tak pekny, ktory vyzdvihol aj komfort, aj terenne schopnosti (hoci mnohi neveria) aj famozny agregat...no len skoda toho zaveru - ten mi pokazil dojem z celeho videa, ved preco RRS len pre rapparov a GL, X5, Q7 nie? priblizne rovnaka velkost, aj motory aj ceny... nech mi to niekto vysvetly...zeby preto ze su z nemecka? :-!
Avatar - Brandon Walsh
27. 7. 2010 09:36
uzivatel
tak ten zaver je najlepsi z celeho videa >:D :yes:
Avatar - positivemind
27. 7. 2010 09:29
Re: raping niggers
Land Rover motors? To je nějaká nová koalice?

Ukaž čísla propadů :-) a hezky mi z toho odvoď, že je lidé nechtějí kvůli tomu, jak jsou špatné a ne kvůli tomu, že tu roste dost velká konkurence (GL, Q7, X5, ML).
Avatar - salamoon
25. 7. 2010 13:58
Re: raping niggers
[odkaz]
24. 7. 2010 16:05
raping niggers
predrazeny auto na nic!!bych chtel vydet jak to jezdi jako off-road.tohle je fakt dobry tak akorat for raping niggers!!