Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Robbie Williams u Volkswagenu jako marketingový manažer (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Britský zpěvák Robbie Williams se představil jako marketingový manažer automobilky Volkswagen v souvislosti se speciálními modely Club & Lounge.

Populární zpěvák se jako marketingový manažer stal klíčovým protagonistou nové reklamní kampaně na řadu modelů, které spojuje označení Club & Lounge. Prozatím se celá akce včetně nabízených modelů týká německého trhu.

Volkswagen spolu s angažováním populárního zpěváka do svých služeb vytvořil i zcela nové webové stránky, na nichž se představují jednotliví zástupci rodiny Club & Lounge.

Zákazníci si tak mohou prohlednout a objednat v rámci akce modely s Polo, Golf, Golf Variant, Golf Cabriolet, Golf Sportsvan a Tiguan s označením Lounge nebo up!, Beetle a Beetle Cabriolet jako Club. První vozy mají do showroomů a ke svým majitelům dorazit v průběhu ledna.

Robbie Williams se ve své nové roli představil na tiskové konferenci krátce před koncem roku 2014 a uvedl, že pro něj práce u značky Volkswagen představuje velkou změnu, kdy může ze světa popu vstoupit do pořádné práce, což bylo stejně jako celé jeho účinkování v reklamní kampani myšleno s notnou dávkou nadsázky.

Majitelé Volkswagenů z edice Club & Lounge mají mít díky spolupráci německé automobilky s hudební službou Spotify možnost plně využívat jejích možností a vytvářet si seznamy své oblíbené hudby. Vedle toho pak jsou pro každý speciální model připraveny přednastavené playlisty.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
6. 1. 2015 07:57
Robbie...
...si matne pamatuju, ze kdysi propagoval Smart a to nemel ani ridicak.
5. 1. 2015 23:36
Re: Kolko si pyta auto.cz
mozna schade dala vic za nezverejneni
5. 1. 2015 22:36
Kolko si pyta auto.cz
od importera HMCZ, aby zverejnila test na Hyundai i20?
Avatar - flyboyeda
5. 1. 2015 20:40
Robbie Williams je značka
má dobré produkty a výbornou kvalitu :-)