Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rolls-Royce oznámil nový model Wraith

Michal Fokt
Diskuze (13)
V Ženevě bude mít v březnu světovou premiéru další model automobilky Rolls-Royce. Po fantómech a duchách přijde přízrak s velkým P.

Šéf Rolls-Royce Motor Cars Torsten Müller-Ötvös před chvílí oznámil, že nejluxusnější automobilka světa v březnu letošního roku na ženevském autosalonu představí nový model. Bude se jmenovat Wraith, tedy Přízrak a tomu odpovídá i první uvolněná fotografie, ukazující nehmotnou formu sošky Spirit of Ecstasy.

Pokud vám vrtá hlavou jaké auto Rolls-Royce ještě potřebuje, když disponuje jednou luxusní řadou Ghost a jednou ještě luxusnější řadou Phantom, pak vězte, že se máme připravit na vůz s nejodvážnějším designem, nejdramatičtější výkonností a s největší silou, jaký kdy nesl sošku Spirit of Ecstasy. Současně má definovat nadčasovou eleganci. Chápete, ne?

Pokud vám to stále není jasné, pak vězte, že Wraith bude také nejhezčím Rollsem všech dob a toto dechberoucí auto bude stát na tradičních hodnotách značky, tedy špičkovém inženýringu, špičkové technice a té nejkvalitnější ruční práci. Opráší jedno z nejslavnějších jmen v historii značky, použité poprvé v roce 1938 a mělo by vůz přesně vystihovat. A už jsem vám říkal, že až ho spatříte, váš svět se zastaví?

...atakdále atakdále. Tiskovou informaci jako by sepsal Shakespeare, div že nebyla ve verších, zdá se tím pádem skoro jisté, že asi bude nač se těšit. A protože přízrak bývá někdy nesnadné spatřit, byli jsme pro jistotu upozorněni, že automobilka v době mezi dneškem a ženevskou premiérou zveřejní doplňkové informace a to 12., 19. a 26. února. Tím nás (snad) postupně přesvědčí, že nový model bude očekávanou dvoudveřovou variantou Ghostu.

Michal Fokt
Diskuze (13)
Avatar - cerrbion
23. 1. 2013 11:33
Re: Wraith
vzhledem k tomu, že studie XJ 220 byla poprvé představena v roce 1988 a ten film je z roku 1986 tak nevím jak je to s tím kopírováním :-)
22. 1. 2013 23:52
Re: Wraith
Koukám že někdo od Dodge nebo z Hollywoodu zbožňoval Jaguar XJ220 a tak si postavil jeho maketu a natočil o něm film .
>:D
Avatar - HitmanPB
22. 1. 2013 23:39
Nerád sa vyjadrujem k nejasným veciam...
... a RR je značka, ktorá je u mňa v absolútnej úcte a na ktorú asi nikdy nedosiahnem.
Ale tá silueta vypadá viac, ako nádejne.
Niekto skrátka vie, čo robí - alebo keď dvaja robia to isté - nie je to to isté (RR vs Bentley).
Avatar - Snooob
22. 1. 2013 22:56
Re: Nurburgring
Odkedy sa na N'ringu testujú nákladiaky?! ;-)
Avatar - cerrbion
22. 1. 2013 15:12
Wraith
a bude to zas řídit Charlie Sheen? >:D A co na to Dodge?

[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]