Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rolls-Royce Phantom Limelight Collection: Speciální edice pro 25 vyvolených

Jan Mička
Diskuze (3)
Automobily Rolls-Royce jsou ve srovnání s běžnými vozy úplně jiná liga. Ne každý Rolls-Royce ale musí být úplně „top“ – některé jsou zkrátka ještě o úroveň dál.

Vlastnictví jednoho z automobilů značky Rolls-Royce není jenom tak. Vozy v hodnotě několika milionů korun vás reprezentují a stejně se musíte chovat také vy k nim. Usednout dovnitř v neadekvátním oděvu neexistuje, stejně jako řídit opilý nebo porušovat předpisy. V opačném případě jej zkrátka nejste hoden.

V tomto světě neexistují linie výbav jako u běžných automobilů. Každý zákazník si může vůz nakonfigurovat podle sebe, a to včetně kůže, obložení interiéru, laku karoserie a dalších nezbytností. Čas od času ale značka vyrobí speciální edici omezenou určitým počtem kusů, která je jasně daná. V současnosti se týká modelu Phantom s prodlouženým rozvorem a nese název Limelight Collection. A teď pozor: pro celý svět bude vyrobeno pouze 25 exemplářů.

Rolls-Royce Phantom Limelight Collection byl vyroben pro zákazníky, kteří tráví svůj život na veřejnosti, a to rovnou na světové úrovni. Zkrátka jsou stále vidět. Značka vůz popisuje jako skvělého společníka na dlouhé cestování, a jak jistě chápete, to nejdůležitější se odehrává v zadní části kabiny. Zatímco vyškolený řidič kočíruje dvanáctiválec o výkonu 338 kW, majitel sedí ve speciálním sedadle vyvinutém společně s lékaři. Čalounění pravou kůží kombinuje krémový odstín Seashell s tmavým Navy Blue, z podlahy se vysouvá luxusní „podnožka“ a uvnitř výplní dveří najdete místo pro uložení manžetových knoflíků, luxusních hodinek a dalšího nezbytného vybavení úspěšného muže.

Perla automobilové produkce je skvostná již sama o sobě, proto zvenčí nikterak nešokuje. Hlavní poznávací znaky tvoří tmavý lak karoserie Gala Blues a ručně malované podélné boční linky s diamantovým motivem. Litá kola mají devět paprsků a středové pokličky za jízdy tradičně zůstávají ve správné poloze.

Jan Mička
Diskuze (3)
25. 4. 2015 13:59
Článek
Ty kecy v článku jsou z PR automobilky, nebo autorská licence pisatele ? Přijde mi velmi naivní, jak si namlouvá, že R&R z někoho udělá něco víc, než ve skutečnosti je. Navíc si ho může koupit každý, pokud na něj má: [odkaz] Nebo tihle jej nejsou hodni ? >:D
Avatar - HitmanPB
24. 4. 2015 22:14
Re: nej je nighthawk
Rolls-Royce je Rolls-Royce.
Tu snáď stačí popriať novým majiteľom veľa šťastných kilometrov :yes:
Avatar - vabis
24. 4. 2015 12:55
nej je nighthawk
O edici nejde, těch bylo je a bude, silverline sportline, greenline, blackline, praktik to už tady bylo >:D ale to auto má Charisma samo o sobě ;-) daleko víc mne oslovila třeba verze Nighthawk :yes: