Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rusko je pro Mitsubishi Motors samostatným regionem

Ondřej Láník
Diskuze (8)
Společnost Rolf Holding začínala s prodejem 109 vozů v roce 1992 a dostala se až na 68 919 prodaných vozů v kalendářním roce 2006.

Po patnácti úspěšných letech společného obchodního podnikání se společnosti Mitsubishi Motors Corporation (MMC), Mitsubishi Motors Europe B.V. (MME) a Rolf Holding, jejich ruský distributor, dohodly, že ze slibně se rozvíjejícího ruského trhu učiní samostatný obchodní region, který již nebude součástí obchodní a marketingové oblasti MME. Rusko bude do budoucna reportovat přímo MMC.

Na počátku devadesátých let bylo Mitsubishi Motors průkopníkem na ruském trhu, jako jeden z prvních asijských výrobců, který rozpoznal dlouhodobý potenciál, jež tato rozlehlá země může automobilkám nabídnout. Dnes se mění Rusko v samostatný region v rámci prodejní strategie MMC. Toto rozhodnutí je, i s ohledem na počáteční shodu všech stran, logickým vyústěním několikaletého sledování vývoje trhu, kdy se trh Ruska a Evropy rozvíjely zcela odlišnými směry.

Společnost Rolf Holding začínala s prodejem 109 vozů v roce 1992 a dostala se až na 68 919 prodaných vozů v kalendářním roce 2006. Rolf Holding prodal v Rusku v období 1992 až 2006 více než 215 000 vozů Mitsubishi. Prodejní síť Rolf Holding tvoří 88 dealerů (včetně „Rolf Yug“, celosvětově největší obchodní centrum Mitsubishi Motors, umístěné v Moskvě, které prodává 4 000 vozů ročně) a pokrývající 64 největších měst celé země. Novým impulsem pro další zvýšení prodejů bude nový Lancer, který na ruský trh má přijít na přelomu roku 2007 a 2008.

Ondřej Láník
Diskuze (8)
30. 4. 2007 12:32
Zvlastna strategia
Tento model Galantu sa predava v USA a Rusku uz niekolko rokov. Nechapem, preco ho Mitsu nepredava aj v EU :no: Aj ked to uz nie je ten stary "zralok" viem si ho predstavit ako vyrovnaneho konkurenta k passatu, mondeu, accordu... :-!