Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychle a zběsile 7: První zákulisní scéna (video)

Jan Mička
Diskuze (31)
Série snímků Rychle a zběsile už svou slávou překonala snad i věčně zmláceného Rockyho. Máme pro vás první zákulisní scénu z připravovaného sedmého dílu.

Jen málokdo by v roce 2001 řekl, že se Rychle a zběsile dočká více než třech dílů. Aktuálně natáčené sedmé pokračování začíná v Atlantě. Tedy tam, kde v dubnu skončil předchozí díl. Jako malý závdavek před vypuštěním prvních upoutávek vydala produkce jednu zákulisní scénu, ve které hlavní hrdina na nový film láká a děkuje za dosavadní podporu fanoušků.

Herecké obsazení sedmého pokračování Rychle a zběsile by se nemělo výrazněji lišit od předchozího dílu. Znovu se tedy setkáme s Vinem Dieselem v roli Diminica Toretta, nabušeným Dwaynem Johnsonen a chladným Jasonem Stathamem. Zatím nepadla zmínka o hlavní zápletce. Rozhodně však nebudou chybět silná auta, krkolomné kaskadérské scény a jak už je v Americe zvykem, ani žhavé milostné vsuvky.

Jan Mička
Diskuze (31)
Avatar - twistedTSD
23. 9. 2013 22:00
Re: No...
Němčinu jsem se učil jen krátce, ale určitě jsem neměl pocit, že by byla jednodušší než angličtina...A co se týče toho, jak se mi líbí...[odkaz] >:-[]
Avatar - beibej
23. 9. 2013 21:32
FaF brzy
dostihne počtem dílů televizní seriál ze života: Kobra 11 >:D
Avatar - poterienko
23. 9. 2013 21:15
Re: No...
Já když slyším němčinu, tak si vždy představím toho týpka s knírem při projevu..
Avatar - euro89
23. 9. 2013 17:03
Re: No...
S tím nesouhlasím. Pro mě je daleko jednodušší němčina a upřímně se mi i jako jazyk mnohem více líbí. Když se mě např. v centru nějaký turista zeptá anglicky, že chce s něčím poradit, odpovím mu, jestli umí německy a pokud ne, tak má u mě smůlu (i když bych častokrát dokázal odpovědět i té angličtině). Nevím, co všichni na angličtině vidí, ale já považuji za docela nešťastné, že se zrovna tenhle jazyk stal světovým. :-!
Avatar - Kuban
23. 9. 2013 14:24
Re: Tahle trapárna snad nikdy neskončí
ten bude hrát až ve fast and furious 9 !!!