Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Saab už mezi svými

Ondřej Láník
Diskuze (2)
10. prosince byla slavnostně otevřena další prodejna automobilů Saab v ČR. Na pražské Vinohradské třídě bude luxusní automobilka z Trollhättanu blíže jak německé konkurenci tak i švédskému Volvu

10. prosince byla slavnostně otevřena další prodejna automobilů Saab v ČR. Na pražské Vinohradské třídě bude luxusní automobilka z Trollhättanu blíže jak německé konkurenci tak i švédskému Volvu, které má zastoupení paradoxně hned na protějším rohu ulice. Automobilky, které usilují o movitější klientelu se snaží přiblížit zákazníkům, kteří mnohdy nemají čas přijíždět do okrajových částí velkých měst a taky jejich časovému vytížení, kdy například před koncem roku bude mít Saab otevřeno i přes víkend, protože se očekává větší zájem o koupi nových modelů 9-3. Včerejšího otevření se účastnil také patron značky Zdeněk Svěrák.

V prodejně je k vidění vedle úplné řady nových Saabů, také Saab 96 V4, z roku 1970, který byl tehdy u nás prodáván, jako jeden z mála vozů ze západní Evropy, prostřednictvím sítě TUZEX za 125.000,-Kč. Vzpomínáte si ještě na doby, kdy jsme čekali na nové automobily před Mototechnou nebo v nekonečných pořadnících?

Ondřej Láník
Diskuze (2)