Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Sada SportDesign pro Porsche Boxster: tuning přímo od výrobce

Ondřej Láník
Diskuze (2)
Množící se nabídky na krásnější, aerodynamicky propracovanější a rychlejší vozy Porsche od externích úpravců přivádí výrobce sportovních vozů ze Stuttgartu k nové tovární sadě, kterou mohou zákazníci vylepšit nové Boxstery nebo Boxstery S.

Množící se nabídky na krásnější, aerodynamicky propracovanější a rychlejší vozy Porsche od externích úpravců přivádí výrobce sportovních vozů ze Stuttgartu k nové tovární sadě, kterou mohou zákazníci vylepšit nové Boxstery nebo Boxstery S. Jako vždy u Porsche, nejde ani tentokrát jen o pozlátko. Vše je opět podřízeno účelu a současně provedeno dle přísných měřítek odpovídajících značce Porsche Design.

Sada obsahuje nový lem předního nárazníku namontovaný na původní nárazník, modifikované zadní přítlačné křídlo, které se samočinně vysouvá a upravený zadní nárazník s difuzorem.

Díky novým prvkům jsou omezeny vztlakové síly na nápravách, aniž by to současně postihlo aerodynamiku automobilu. Tvar zadního difuzoru i integrovaného zadního spoileru záměrně připomíná Carreru GT. Porsche nabízí sadu SportDesign po celém světě, v Německu příjde na 4060 euro v případě že je objednána u nového vozu a na 3422 euro pokud jej zakoupíte k již provozovanému Boxsteru. Ve druhém případě je nutno připočítat ještě cenu montáže.

Ondřej Láník
Diskuze (2)