Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Scania láká na premiéru nové generace (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Scania zve ke sledování světové premiéry prvních zástupců zcela nové generace svých nákladních vozidel prostřednictvím nového webu.

Scania svou novou generaci nákladních automobilů představí 23. srpna letošního roku a první z odhalených novinek budou určeny pro segment evropské dálkové dopravy. Společnost uvádí, že se bude jednat o její dosud největší investici do nových produktů a služeb.

Odhalení nové generace vozidel Scania bude možné po registraci sledovat živě na webu nextgenscania.com i prostřednictvím Facebooku společnosti a rovněž na národních internetových stránkách oficiálních zastoupení švédského výrobce.

Průvodcem slavnostní premiérou, při níž budou nejprve představeny jednotlivé novinky v konstrukci, výbavě i designu a teprve potom kompletní vozidla, bude britská televizní sportovní moderátorka Hayley McQueen.

Scania plánuje, že představí své novinky v několika fázích s jasným zaměřením na různá průmyslová odvětví a segmenty zákazníků.

Podle pečlivě naplánovaného harmonogramu mají být současná nákladní vozidla Scania prodávaná paralelně s novou generací. Ta zamíří na trh nejprve ve verzích pro dálkovou dopravu na evropském kontinentu a následovat budou další specifikace vozidel.

Scania již nyní před premiérou svých nových vozidel uvádí, že je doplní širokou škálou produktů a servisních řešení přizpůsobených na míru potřebám dopravních společností, jimž pomohou snižovat náklady na provoz a údržbu, a zároveň zvýší dobu provozuschopnosti automobilu.

Cílem společnosti je dosažení vedoucí pozice v oblasti udržitelné dopravy, kde partnerství a digitalizace bude hrát stále významnější roli. Udržitelnost je jedním z klíčových slov nadcházejícího představení nové generace, protože bude mít zásadní význam jak pro společnost Scania, tak i pro její zákazníky a jejich zákazníky.

Christian Levin, výkonný viceprezident pro Prodej a Marketing značky Scania, k plánované premiéře uvedl, že právě nyní je společnost v závěrečné fázi připrav prodejní a servisní sítě, jakož i evropských výrobních zařízení na novou generaci vozidel.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)