Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat Ibiza útočí cenou na nejprodávanější model trhu

Ondřej Láník
Diskuze (5)
V rámci prodejní akce „Ibiza za 249 900 Kč“ lze nyní získat základní verzi tohoto nejprodávanějšího modelu španělské automobilky s cenovým zvýhodněním 40.000,- Kč. Se stejnou úsporou je k dispozici i SEAT Cordoba, jehož cena nyní začíná na 275.900,- Kč.

V rámci prodejní akce „Ibiza za 249 900 Kč“ lze nyní získat základní verzi tohoto nejprodávanějšího modelu španělské automobilky s cenovým zvýhodněním 40.000,- Kč. Se stejnou úsporou je k dispozici i SEAT Cordoba, jehož cena nyní začíná na 275.900,- Kč. Španělský model se v cenovém segmentu pod 300 tisíc korun díky této akci utkává mj. s nejprodávanějším modelem českého trhu - Škodou Fabia. Ta je do konce června nabízena také s mnoha zvýhodněními.

Již základní verze obou nedávno modernizovaných Seatů přitom přinášejí zajímavou výbavu: sériově mají například ABS, elektromechanický posilovač řízení nebo airbagy řidiče i spolujezdce.

O pohodlí řidiče i posádky se stará výškově nastavitelné sedadlo řidiče, výškově a podélně nastavitelný 3paprskový sportovní volant, tónovaná determální skla, asymetricky dělená a sklopná zadní sedadla, ukazatel venkovní teploty a další příjemné drobnosti.

Základní verze modelů Ibiza a Cordoba vyjíždějí se zážehovými motory 1.2 12v o výkonu 47 kW. Podmínky akční nabídky platí pro verze bez další dodatečné výbavy (s výjimkou možnosti zvolit pětidveřové provedení u modelu Ibiza). Zákazník si může vybrat ze tří variant barvy laku - bílé, modré a červené.

Pro náročnější zákazníky, kteří se nespokojí se základní výbavou, jsou potom připraveny akční modely Ibiza a Cordoba „Advantage“. Ty nabízejí balíček nejžádanějších prvků výbavy (klimatizace, elektrický paket, u modelu Ibiza dále 5 dveří, u modelu Cordoba pak metalický lak) v hodnotě 60.500,- Kč buď zcela zdarma (v případě financování přes leasing od ŠkoFINu) nebo pouze za 20.500,- v případě platby v hotovosti.

Ondřej Láník
Diskuze (5)