Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Auto se připravuje na nové dopravní předpisy

Ladislav Čermák
Diskuze (63)
Největší česká automobilka pružně reaguje na momentální potřeby trhu

Společnost Škoda Auto ve spolupráci s autorizovanými servisními partnery v České republice připravila od 12. června 2006 speciální letní akci. Jejím hlavním smyslem je nabídka montáže relé automatického spínání světel pro vozy Škoda Felicia, Fabia, Octavia Tour a Superb, resp. nakódování denního svícení u vozů Škoda Octavia za pomoci diagnostického přístroje. Škoda Auto tak reaguje na nové legislativní podmínky provozu na pozemních komunikacích, které zavádějí od 1. července 2006 povinné celodenní svícení.

Doporučená prodejní cena relé pro denní svícení je pro model Felicia 620 Kč, Fabia 851 Kč, Octavia Tour 875 Kč a Superb 911 Kč (ceny jsou uvedeny včetně DPH bez montáže).

Ladislav Čermák
Diskuze (63)
19. 6. 2006 01:08
Re: Svietenie
Já jí znám. A tvrdím, že na žádnou silnici nepatří cyklista. je to nesmysl, hazard. Nikdy bych také na silnici na kole nevyjel...
18. 6. 2006 21:33
Re: Svietenie
A co ještě patří na silnici? Kolobežka? skejt? kolečkové brusle? šlapací autíčka? RC modely? Co? Jistě, že nic. Na silnici patří auta a motorky. Kolo patří na cyklostezku... koneckonců, asi víš, že na dálnici a silnici pro motorová vozidla kolo nesmí, viď...
18. 6. 2006 21:30
Re: Svietenie
Ano, chodec a cyklista nemá na silnici co pohledávat. Když zastavíš auto, musíš navléknout oranžovou vestu. Chodec nikoliv... zajímavé. Kolo na silnici může vzít jen blázen. Kolo patří na cyklostezku.
16. 6. 2006 23:04
Re: Svietenie
Připadá mi, že nejezdíš na silnicích. Peovoz se neskonale zahustil... Dnes 20% věcí registruješ v tom fofru jen periferně... proto to svícení. Cyklista nemá na silnici co pohledávat. Nebo, že bychom pustili na silnice děti ve šlapacích autíčkách? jakej v tom je rozdíl? žádnej. Cyklista patří na polní či lesní cestu či na speciální cestu... třeba podél silnice... ale oddělen trávníkem. Mnohokrát se mi stalo, že jsem přehlédl tmavé auto... Jakmile svítí, nepřehlédneš. Tak jen o to jde. A chodec? Chodec na silnici? Kdes to viděl... ten tam nemá tuplem co pohledávat. A když, tak na zadek odrazky, dopředu hornickou svítilnu na čelo a tradá dom. Silnice jsou pro motorky a auta.