Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Auto: Vyšetřování kauzy odvolaných manažerů nic neodhalilo

Jan Mička
Diskuze (22)
Temná situace okolo čtveřice vysokých manažerů automobilky Škoda Auto je u konce. Šetření nic neprokázalo.

Největší rozruch za posledních několik let – tak by se dala nazvat situace, která potkala automobilku Škoda na začátku loňského října. Všechno začalo nečekaným odvoláním Petra Pečenky, bývalého vedoucího prodejní organizace Škoda Auto Česká republika, ze své funkce. Postupně se k němu přidal vedoucí prodeje Martin Feller, vedoucí zákaznického centra Milan Hladík a vedoucí rozvoje dealerské sítě Pavel Kolář. Důvodem mělo být hrubé porušení vnitrofiremních předpisů, tiskové oddělení značky se však v prvních týdnech k situace moc nevyjadřovalo.

Se zásadní zprávou přišel deník Insider. Podle něj dosavadní šetření žádné závažné porušení předpisů neodhalilo, všichni zmínění už ale ve Škodovce nepracují. Celá vyšetřovací akce se přitom neobešla bez dramatických situací, obsazení kanceláří nevyjímaje. Podle deníku Insider nakonec čtveřice dotyčných vybruslila s naplněnými kapsami. Na základě dohody s automobilkou jim totiž bylo vyplaceno odstupné ve výši několika měsíčních platů.

Automobilka nechtěla situaci komentovat ani v těchto dnech s odůvodněním, že se týká o personální záležitosti bývalých zaměstnanců. Sdílný nebyl ani Petr Pečenka, který v automobilce pracoval 22 let. V rozhovoru pro Insider pouze uvedl, že ve firmě skončil dohodou a po letech ve vedení přišel čas na změnu. Na jeho místo usedl Luboš Vlček, který se do Česka vrátil po dlouholetém působení v Číně.

Jan Mička
Diskuze (22)
16. 1. 2014 12:34
Re: managéééři
Podle toho rychloobrátkového jsem to tipoval spíš na čórkaře >:D >:-[]
16. 1. 2014 09:08
Re: managéééři
Podlahových ploch >:D
Nedávno se k nám hlásil "logistik rychloobrátkového zboží" (sic). No jasně, že to byl skladník co zavážel na prodejnu... Stejně jsme ho vzali :-)
16. 1. 2014 08:24
Re: managéééři
Dobře jsi to shrnul, je to blábol člověka, kterej má nad sebou manažera a prostě a jednoduše závidí. Humus.

Jinak si pamatuju, že uklízečka je "manažerka podlahových krytin".
16. 1. 2014 08:21
Re: Vnitrofiremní kauzy...
>:D
Avatar - Dinar
16. 1. 2014 06:57
Re: Vnitrofiremní kauzy...
Ty voe, tys měl být diplomatem. >:D