Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Bez starostí boduje, do konce roku má být uzavřeno 1000 smluv

redakce AUTO.CZ
Diskuze (86)
Automobilce Škoda se daří v pronájmu aut. Letos firma uzavře asi 1000 klientských smluv, což je téměř jednou tolik než plánovala.

Při startu programu Škoda Bez starostí v červnu automobilka počítala s tím, že do konce roku takto pronajme asi 600 aut. Už nyní ale registruje více než 700 klientských smluv a do konce roku jich má být 1000. ČTK to řekl mluvčí automobilky Vítězslav Pelc."Za skutečně významný a důležitý považujeme fakt, že se jedná o úplně nové zákazníky, kteří dosud u naší značky nebyli," řekl ČTK Pelc

Automobilka na českém trhu nabízí pronájem svých vozů soukromým zákazníkům na bázi operativního leasingu za měsíční splátky. Ty se podle modelu a rozsahu služby pohybují od 4499 korun do 9299 korun měsíčně. K dispozici jsou modely Citigo, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia v provedení liftback i kombi a Yeti.

Škoda ve spolupráci s finanční společností ŠkoFIN nabízí dvouletý operativní leasing bez akontace s maximálním nájezdem 40.000 kilometrů. V rámci základní nabídky Start uživatel získá pojištění zákonné odpovědnosti a havarijní pojištění nebo v rámci o 900 Kč dražší služby Komplet i všechny předepsané servisní úkony a údržbu vozu včetně sady zimních pneumatik. Po dvouletém užívání si bude moci uživatel vůz odkoupit nebo jej vrátit a vzít si úplně nový automobil. Stávající vůz automobilka nabídne prostřednictvím své prodejní sítě v rámci programu na podporu zánovních ojetých vozů Škoda Plus.

Pronájem aut na operativní leasing pro soukromé osoby začaly na tuzemském trhu po Škodě Auto nedávno nabízet i značky Volkswagen a Opel. Volkswagen přišel s časově omezenou nabídkou modelu Golf Sportsvan 1,2 TSI za měsíční splátku 7777 korun. Nabídka potrvá do konce letošního roku a bude omezena i množstvím objednaných vozů. U Opelu lze pronájem auta bez akontace sjednat od 6038 korun. Za tuto měsíční částku zájemce získá na tři roky model Corsa Enjoy. V nabídce jsou i další modely Meriva, Astra, Zafira a Insignia v různých stupních výbavy a motorizace.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (86)
Avatar - Barrichello
22. 9. 2014 22:19
Re: Kupní síla
Omezeni vozoveho parku v cr u soukromniku probiha tak. Ze mist Feldy a jednickovy Faby se koupi novy Loga, Sandero, I20 apod. V cenach do cca 250ti nebo se 10 let stara ojetina vymeni za 5 let starou. Tohle tu fungovat nebude.

Ja osobne radsi budu servisovat ojetinu vyssi tridy nez rvat prachy do plateb za pronajem novy plecky v zakladu.
Avatar - pallas
22. 9. 2014 18:38
Už tretí deň to držíte na titulke
Tak je to článok alebo PR?
22. 9. 2014 10:41
Re: Co třeba Německo?
Naprosto souhlasím ...
22. 9. 2014 10:09
Re: Já jim to přeju... ale přemýšlel někdo o tom, co to tak
Tady nejsi na novinkách, skuhrat o pravičůrácích si běž tam, komunisto.
22. 9. 2014 09:24
Re: Kupní síla
On zasadni rozdil je v tom, ze na zapade je ten OL pro soukromniky za polovicni cenu proti tomu co zkousi Skodovka u nas. On totiz je rozdil ve vnimani operativniho leasingu tady a tam. Tady to mistni marketeri Skody vidi jako dalsi zpusob jak podojit ceskeho zakaznika, v Nemecku je OL primarne bran jako nastroj podpory prodeju a zvysovani loajality zakaznicke baze. Takze nemecky operak je kalkulovan na hole naklady a obcas bych rekl, ze dokonce i pod ne.