Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt živě: Škoda Fabia Scout - kombi kontra plasty

Ondřej Láník
Diskuze (96)
Ani nová Fabia Combi neunikla zdrsňující kúře, která civilnímu modelu dodává image auta pro volný čas.

"Nepřehlédnutelná designová studie Fabia Scout je variací standardního kombi s prvky terénního vozu. Velkoplošné ochranné kryty karoserie, a detaily typické pro vozy kategorie SUV, propůjčují modelu Fabia Combi zcela výjimečný charakter. S výraznou tváří má nejlepší předpoklady oslovit náročnější zákazníky s vysokými požadavky na individualizaci jejich vozu." Tolik tisková zpráva Škody Auto.

Vzhledem k tomu, že další komentář prozatím není k dispozici, nezbývá než věřit, že podobný model se má v nejbližší době dostat na trh. Nebylo by to velké překvapení, vzhledem k příbuznosti Fabie a Roomsteru. S druhým jmenovaným modelem v provedení Scout je tak jako tak sdílena část sady plastových dílů.

Uvnitř je studie okořeněna proti sériovému provedení modrými sedadly a doplňky interiéru a také výklopnou sedačkou v zavazadlovém prostoru.

Ondřej Láník
Diskuze (96)
11. 9. 2007 18:13
Re: Trochu drahej tuning
:yes:
11. 9. 2007 15:26
Re: Baf, jsem tvoje nová Fabia II
lištu tam nebudeš potřebovat,když máš celej spodek dveří obalenej plastem ne? ;-)
11. 9. 2007 12:48
Re: Trochu drahej tuning
Pro někoho jsou to škaredé napodobeniny,mnoho jiných to osloví a líbí se jim.Fabie Scout si na nic nehraje,určení je předem dáno,tak v tom nehledej co není. :-!
11. 9. 2007 12:30
Re: Fabia Combi
Ano,proč ne... ;-)
11. 9. 2007 12:00
Re: Fabia Combi
Isteže, nechcem byť len bezhlavým kritikom. Novú Fabiu si určite nekúpim, ale čo sa týka vzhľadu, tak kombík vyzerá vážne dobre a niet prečo ju haniť. Konie-koncov mnohých ponuka Fabie uspokojí, a ak je to navyše v peknom kabáte, tak prečo nie?