Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Octavia Scout: ceny na německém trhu

Ondřej Láník
Diskuze (154)
Těsně před essenskou automobilovou výstavou byly zveřejněny s napětím očekávané ceny Octavie Scout.

Německý trh je pro automobilku Škoda nejdůležitější. Prodá se tam více automobilů než u nás a počty prodaných vozů rok od roku rostou. Těsně před essenskou automobilovou výstavou byly zveřejněny s napětím očekávané ceny Octavie Scout.

Za Škodu Octavii Scout s pohonem všech kol s motorem 2.0 FSI (110 kW) zaplatíte v Německu 26.950 euro, což přibližně odpovídá částce 760.000,-Kč. Na turbodiesel v Octavii Scout 2.0 TDI (103 kW) si zákazník v Německu musí připravit 28.290 euro, což odpovídá přibližně sumě 800.000,-Kč.

Více jsme o novince psali v článku Škoda Octavia Scout: image pro všechny cesty

Ondřej Láník
Diskuze (154)
3. 12. 2006 23:43
Re: SCOUTEM DO ŠPINDLU
Není, andree... nic víc o tobě nevypovídá tolik, jako to, v čem jezdíš... Přemýšlej o tom, co jsem napsal, prosím...
3. 12. 2006 23:41
Re: PAPALÁŠ OZZY TEČE
Nevím, jak to umíte s koulema... ale tenhle názor bys snad ani neměl veřejně prezentovat... IT... co ti mám napsat na blbost (promiň) roku... Jo,jo, nejlepší bude, když si všichni koupíme nějakej Lowend... BMW7 stejně neužijem... v těch kolonách. IT... každej kilometr, kterej najedeš v dokonalém autě, tě naplní... Pokud valíš Fabii, prosím pujč si na víken třeba MB E-klase a zažij doteky nebe... třeba v té koloně. Pak suď. P.S. Necpi mě do Laguny... 8-s :-) ;-)
3. 12. 2006 23:35
Re: Debata
Pominu-li objektivizovanou vlastní zkušenost (vyzkoušení desítek sedadel) pak ti to napíší v každém testu, že sedadla OCTAVIIE jsou prostě vynikající. P.S. jestli tu hodláš uplatňovat sprostá slova ze slovníku spoluhodovníků své oblíbené knajpy na vsi, tak na to rychle zapomeň, stydlíne. Zde jsme slušní.
3. 12. 2006 23:32
Re: Ad Debata....s GTIm
Slepá patrona, alu... leč chápu tě. S tím sedadlem seš vedle. uznávám, neznám anatomii tvého zadku :-) tak přiznávám, že můžeš bejt vizuálně zajímavej týpek, co se nevejde do škodovky... ovšem tohle není důvod k tomu kritizovat sedadlo... Mimochodem, Octavia má opravdu výborná sedadla. P.S. jsem rád, že jsme to ustáli... a věz, že tě chápu. ;-) :yes:
2. 12. 2006 01:18
Re: Debata
Nebuď sprostý, stydlíne. A kup si co chceš... ovšem před tím si nech přeměřit zadek :-) Pamatuj - Octavia má jedny z nejlepších sedadel segmentu... chyba, stydlíne, je v tobě... Tady vůbec nejde o nick GTI... jde o sedačky a tvou nevědomost.