Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Octavia získala další prvenství

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (117)
Ještě v první polovině devadesátých let dvacátého století byly výrobky z Mladé Boleslavi ve Velké Británii cílem mnoha vtipů. Dnes je to, ale jinak a Škoda Octavia si odváží další palmu vítězství.

V anketě Driver Power 2007 založené na spokojenosti čtenářů britského časopisu AutoExpress, jejíž výsledky byly zveřejněny 28. března, získala absolutní vítězství. Hodnocení zahrnovalo spolehlivost, dílenské zpracování, výkon, brzdy, kvalitu jízdy, ovládání, praktičnost, komfort a jednoduchost řízení.

Škoda Octavia přerušila hegemonii vítězství Hondy S2000, která zvítězila v posledních třech ročnících. Rodinný automobil z České republiky v celkovém hodnocení předstihl luxusní sedany, sportovní vozy, SUV i MPV.

Zajímavé je také druhé místo Škody Fabie v kategorii Supermini a městské automobily.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (117)
Avatar - Perun
1. 4. 2007 15:49
Re: Ještě jednou, názorněji..
Chce to Aspirin a teplý čaj s citronem 8-s Vaše závěry jsou jen vaše závěry, nepodsouvejte mi něco, co jsem nenapsal a přestaňte vztekle prskat. Nezpochybňuji úspěch značky v GB. Nezpochybňuji ani vyhodnocení výsledků ankety. Ten červenej praporek se zeleným šípem vždycky zabere :-) Kolik z diskutujících má možnost vědět, jakým způsobem komunikují značky s motoristickými médii? Mnoho ne, soudě dle jejich rekací. Vím, co říkám, když píšu o různých nadstandardních formách spolupráce s médii. Je to obchod, jako každý jiný :-!
1. 4. 2007 15:13
Re: Ještě jednou, názorněji..
Nertad to rikam, ale s vami ocividne nebude neco v poradku. Takze vy tvrdite, ze Skoda prinejmensim ovlivnila casopis AutoExpress tak, ze ten zfalsoval anketu? Pokud to nemate nicim podlozene, je to akorat sproste urazeni prosperujici spolecnosti. A jak jinak tedy vysvetlite, ze Octavii chvali nejen v tomto casopise, ale take v Top Gear a dalsich, nejen britskych casopisech? A jak je mozne, ze se nedavno tak dobre umistila jiz predesala verze v ankete spokojenosti s autem? (rovnez v GB, ale poradano jinou firmou)
31. 3. 2007 23:37
Re: t
Musis sa inteligenciu v noci urcite odkopavat, ked podla clankov na auto.sk usudis, ze slovaci su neznasanlivy narod - demente. Dnes som napriklad pozeral spravy a bolo tam nieco o nejakej fasistickej demonstracii v tam u vas v tolerantnom cesku. Vcera zase nejaky tolerantni cesi ukradli malemu decku invalidny vozik a nejaki dalsi tvoji tolerantni spoluobcania zozadu prepadi invalidu na voziku. Vrcholom bol prispevok o nastavenej pouzitej injekcnej striekacke na detskej preliezke za ucelom UBLIZIT malym detom!!! Este mi nieco porozpravaj aky su Slovaci neznasanlivy narod - pastikari!
31. 3. 2007 23:32
Re: t
Kdyby kdyby, kdyby naaahodou ... blablabla ... Milujem takychto mohutnych "zapadnarov", ako si ty pepane. Ak si bol niekedy na ozajstnom zapade, tak musis vediet, ze pre nich CR = SR = rovnaky sh*t! Tak sklidni hormon a chod si dat pastiku fole! :no: Kaslem na nejaku skodu aj aj nejaky ceeed - to len pre tvoje info.
Avatar - Perun
31. 3. 2007 22:33
Re: Ještě jednou, názorněji..
Kdo mluvil o uplácení, člověče >:D :no: Tys tomu dal. Aby se dalo stavět na dlouhodobých základech, tak na to se obálečka a nějaká ta "malá domů" opravdu použít nedá. Ne ne. Je to výsledek dlouhodobé a velmi profesionální kampaně, která s sebou samozřejmě nese jistou míru nadstandardní spolupráce s auto-magazíny, ale jinak je to naprosto čisté. Je to obchod, jako každý jiný a praktiky "na hraně" etiky už je pojem hodně dlouho passé... V současnosti zkouší Škoda dobýt trh ve Francii, ale zatím se to vůbec nedaří. Je to tvrdý oříšek, protože se domácí značky brání pronikání německé konkurence stejně, jako se ty německé brání třem francouzským u nich doma. Pikantní na tom je, že vzato statisticky, jezdí ve Francii více německých vozů na obyvatele, než v Německu těch francouzských. Alespoň tomu tak před třemi roky bylo. V Británii ale Škoda uspěla a to je nesporný fakt. Nikoliv důkaz podplácení a důvod k tvému předjímání ;-)