Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda připravuje přechod na elektronické servisní knížky

Ondřej Láník
Diskuze (12)
Do dvou let budou záznamy o servisních prohlídkách dostupné i na internetu.

V aktuálním vydání škodováckých firemních novin Škoda Mobil potvrdil Aleš Chyba, vedoucí oddělení Organizace servisních služeb, že automobilka se společně se servisní sítí připravuje na přechod na elektronickou podobu servisních knížek. Celý projekt je zaváděn ve spolupráci s Audi.

Asi polovinu současné papírové servisní knížky zabírají stránky, ve kterých opravny potvrzují provedení servisních prohlídek. Tím servis garantuje, že byly provedeny všechny předepsané servisní úkony a zapíše, kdy má být provedena další prohlídka.

V nové elektronické servisní knížce budou všechny záznamy prioritně uchovávány v elektronické podobě - v počítačovém systému - do kterého budou mít přístup opravci. Zákazník na vyžádání dostane záznam v tištěné podobě jako dosud pro vlastní archivaci.

Asi do dvou let by pak měly být data o servisních prohlídkách a zásazích na vozidle dostupná i zákazníkům prostřednictvím internetového rozhraní. Po zadání přístupových dat pak budou moci majitelé vozů Škoda listovat v záznamech elektronické servisní knížky a uvidí také doporučené datum příští servisní prohlídky.

Ondřej Láník
Diskuze (12)
Avatar - Ronault.
3. 5. 2011 23:44
Re: není konec
To je asi jediné štěstí. :yes:
Avatar - Ronault.
3. 5. 2011 23:44
Re: není konec
Tím jsi klesl na naprosté a absolutní nejen diskuzní, ale i společenské dno. V automobilovém světě by ses už neměl ukazovat :no: Fuj :no:
Avatar - Krispos
3. 5. 2011 22:22
Re: není konec
Klid, o tu jeho Fabii HTP se stejně nikdo moc nepopere >:D
3. 5. 2011 21:48
Re: není konec
Jestli jsem to správně pochopil tak stáčíš km u svého auta. Setkal jsem se i s tím,že jeden prodejce měl u předváděcích aut odpojený tacho a pak po půl roce provozu a cca 7000km šlo auto k zákaznikovi jako předváděčka ale na tachometru svítilo krásných 700km.
Všem Vám co stáčite a necháváte stáčet km zpřelámat ruce, * jedni.
3. 5. 2011 18:48
Re: Všecko, co pomůže v boji proti