Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda půjčuje firmám Roomster zdarma na 2 dny

Ondřej Láník
Diskuze (38)
Škoda Auto připravila asi největší akce na podporu prodeje firemním zákazníkům v dějinách českého trhu. Od května do října chce oslovit více než 100 tisíc firem, do akce je zapojeno 160 dealerů Škoda Auto, připraveno je 250 testovacích vozů.

Škoda Roomster – novinka roku 2006 – se již téměř rok prodává na českém trhu. Od zahájení výroby do začátku května 2007 bylo zákazníkům dodáno celkem 35.368 vozů řady Roomster, z toho na českém trhu 5.222 ks. Na českém trhu se tento model tak již řadu měsíců drží na první příčce ve třídě velkoprostorových vozů.

Netradiční koncepce vozu Roomster si žádá také netradiční prodejní nástroje. Proto Škoda Auto, ve spolupráci s leasingovou společností ŠkoFIN a obchodní sítí Škoda, zahájila na domácím trhu akci na podporu prodeje ojedinělou rozsahem i způsobem realizace. V rámci kampaně s názvem „Škoda Roomster na 2 dny do Vaší firmy“ nabídne Škoda Auto všem potenciálním firemním zákazníkům zdarma zapůjčení vozu Škoda Roomster na 2 dny.

Škoda Auto bude prostřednictvím pověřeného Call centra aktivně telefonicky oslovovat vybrané klienty z řad firemních zákazníků. Do 31.10.2007 bude osloveno více než 100 000 klientů. Neobvyklé je také zaměření projektu nejen na velké, ale i na malé a střední firmy. Jedním z dílčích cílů projektu je i zapojení většího počtu obchodníků do flotilového prodeje vozů Škoda. Celkem 160 obchodníků v ČR tak bude mít pro oslovené firmy připraveno k zapůjčení 250 vozů Roomster.

Každá oslovená firma si bude moci během dvoudenního testu vozu Roomster nezávazně a bezplatně vyzkoušet variabilitu, prostornost a další užitné vlastnosti vozu Roomster v reálném provozu. Navíc každý potenciální zákazník po vyzkoušení vozu obdrží od obchodníka poukázku na slevu v hodnotě 5 000,- Kč na jeden vůz, s možností uplatnění celkem až na 20 vozů Škoda Roomster.

Zájemci z řad firemních zákazníků, kteří by si přáli být osloveni přednostně, se mohou zaregistrovat na bezplatném telefonním čísle 800 600 000.

Ondřej Láník
Diskuze (38)
6. 6. 2007 08:10
Re: Iba REKLAMA
Predne sedadla su vcelku dobre, ovsem problem je s miestom na sirku. Neustale som si buchal lavy laket o calunenie dveri, najma pri vacsom toceni volantom. Podvozok je vcelku vpohode, velmi presny a isty, len vzhladom na urcenie auta (viac van pre rodinu ako uzitkac pe firmy) mohlo byt pruzenie maksie. Nie je az take ako v starsej Fabii, ale stale sa mi zdalo na taketo auto pritvrde. neskodila by tiez lepsia spytna vazba vo volante, riadenie je trochu odtazite. Sklamal ma motor, subjektivne nebol az taky dobry, ako by sa zdalo papierovo (1.4/63kW). Najma pruznost na stvrtom a piatom kvalte nebola ktovieaka. Motor treba skratka tocit, aby ukazal, co v nom je. Ale aj spotreba potom rapidne stupa.
Vzadu by mi dlzka sedakov prilis nevadila. Horsie je to s ich sirkou, okraje sedadla ma tlacili asi v polke stehien. Tiez mi zavadzala zamka bezpecnostneho pasu. Sedadla su tiez velmi tvrde a v zakrutach velmi slabo drzia. A pre troch to vzadu nie je ani nahodou. Vo vyssich rychlostiach bol v interieri dost duivy hluk, sposobuje to zrejme velky objem interieru. Zaliehalo mi od neho v usiach. Takze ked to vsetko zosumarizujem, na tom aute nie je vlastne nic, co by ma v sucasnej podobe oslovilo, vsetko je len kompromis. A to nepovazujem za dobru vizitku. Z mojho pohladu je to tak jak som napisal: srot za cenu auta. Za auto by sa dal povazovat v pripade o 100 tisic Sk nizsej ceny, ta by bola adekvatna a nad vsetkymi tymi kompromismi by sa dalo prizmurit oko. Toz asi tak.
5. 6. 2007 21:09
Re: jak s vracením?
>:D
5. 6. 2007 19:24
Re: zvláštní
Zajímavé to není, v továrně musejí bouchat modely, o které je zájem, proto roomstery dělají jen o stávkách a podobných událostech (třeba občas místo svačiny, když jsou po pařbě), a tak jsou čekací lhůty dlouhé. Navíc museli nadělat roomstery do foroty, aby je teď mohli půjčovat. To dá rozum, ne? ;-) >:-[]
5. 6. 2007 17:01
Re: zvláštní
pak je ale zajímavé, že jsem v pátek objednával dva roomstery a přijít mají až někdy v srpnu ;-\
5. 6. 2007 16:58
Re: HHH
My už máme ve firmě tři a proto jsme byli osloveni mezi prvními....na podzim přibudou další dva a dva Praktiky náhradou za dosluhující felicie pick up ;-)