Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Rapid Spaceback: Vše, co potřebujete vědět (+video)

Jan Mička
Diskuze (21)
Škoda Rapid Spaceback byla jednou z nejočekávanějších novinek frankfurtského autosalonu. Zopakujme si tedy vše, co o voze potřebujete vědět.

Video se připravuje ...

Nový Rapid Spaceback je důležitým dílkem v modelové ofenzívě mladoboleslavské automobilky. Atraktivní karoserie je oproti liftbacku o 179 milimetrů kratší, zmenšení doznal i zavazadlový prostor. Zatímco v současnosti prodávaná karosářská verze nabízí 550 litrů, hatchback jich má „pouze“ 415. To jsou ale jediná místa, kde se ubíralo. Prostor pro posádku se díky stejnému rozvoru náprav nezměnil, „za sebe“ se pohodlně usadí i cestující vyšší než 180 centimetrů. Na dlouhány se navíc myslelo i v dalších oblastech. Díky střeše protažené až nad zadní kolo se do vozu lépe nastupuje, optimální je také výška pod otevřeným víkem zavazadelníku.

Video se připravuje ...

Pojďme si nyní připomenout, co všechno jsme vám o Škodě Rapid Spaceback dosud přinesli:

      

Škoda Rapid Spaceback: První jízdní dojmy

Škoda Rapid Spaceback vyráží do Frankfurtu, zde jsou nové fotky

Jan Mička
Diskuze (21)
13. 9. 2013 11:32
Re: miss paskvil
No a ti nevím, mě nedělá problém rozpoznat octu od rapida...
13. 9. 2013 11:31
Re: miss paskvil
Nevypadá špatně, prohlížel jsem si to auto v reálu a dobrý.
13. 9. 2013 10:12
miss paskvil
Vidím, že tahle designová slátanina s názvem Rapid Spaceback má obrovský ohlas mezi automobilovou veřejností. Jak už někdo výše podotknul, tak Rapid je už v klasické verzi úzká a škaredá krabice, ale Spaceback tu hrůzu ještě o 1 level povýšil! A když už jsme u toho designu, tak i nová Octavia je "krasavice" , jako by Rapidu z oka vypadla, jen o kousek větší, jinak totožná...a poznat na silnici, co právě projíždí je taky kumšt! Škoda prostě válí...BRAVO Simply never! :no:
Avatar - dal
13. 9. 2013 09:24
Re: Škoda Rapid Spaceback byla jednou z nejočekávanějších no
No právě, že je to za stejné peníze. Svez se s těmi auty a pak třeba i Meganem a zjistíš, že Rapid je za ty peníze zdaleka nejhorší nabídka, má jenom ten kufr.
Škoda Rapid Spaceback...
.....vše co nepotřebujete. >:D >:D >:-[]